Estival da Etrela Festivals Portugal kopie

Festival in Portugal: 6 dagen de zomer vieren tijdens ‘Estival da Estrela’

In een waanzinnig mooi natuurpark in Portugal vind je Domínio Vale do Mondego, dé plek waar het 6-daagse festival Estival da Estrela wordt gevierd. ‘s Nachts dans je er op blote voeten op het strand. Al worden er gedurende de hele dag en avond ook concerten en optredens gegeven. Zo kon je vorig jaar bijvoorbeeld naar een optreden van comedians als De Blonde Jongens en Tim. Even geen zin in een optreden? Er zijn ook workshops te doen op Estival da Estrela. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een yoga sessie of leren masseren (en natuurlijk gemasseerd worden). Goed gegeten wordt er uiteraard ook en het goddelijke eten dat het hele festival lang geserveerd wordt is puur, biologisch en komt uit eigen tuin of de streek. En ja, je leest het inderdaad goed: Het festival is inclusief slaapplek én eten, dus voor dat heerlijke bio-eten hoef je niet iets extra’s neer te leggen. Meer weten? Bekijk gauw onderstaande foto’s!

Een week lang de zomer vieren tijdens Estival da Estrela

festival estival da estrela portugal
Festival Portugal circolando Festival Portugal Tom saxofoon opening festival portugal estival da estrela Festival Portugal tent kampeerplek
Festival Portugal de blonde jongens en tim
Camping portugal festival

Prijs voor de hele week Estival da Estrela

Speciaal voor backpackers en lezers van We Are Travellers heeft Estival da Estrela een heel betaalbaar ticket: Voor het 6-daagse festival betaal je namelijk 365 euro.

Datum van het festival

Estival da Esterla is van 23 juli tot en met 29 juli.

Inclusief (biologisch!) eten

Voor de prijs krijg je dus ook 1 week lang top biologisch eten, maar kun je dus ook naar alle optredens en activiteiten, maar ook zit je kampeerplaats hierbij inbegrepen. Je komt dus ongeveer uit op 50 euro per dag voor een week en daarin zit zowel de plek van overnachting, festivals en eten. Check meteen de tickets

Locatie & Vervoer naar Estival da Estrela

Het festival Estival da Estrela wordt gevierd op landgoed Dominio Vale do Mondego, in Faia, Guarda. Dat is te vinden in het midden van Portugal, vlakbij de Spaanse grens. Wanneer je naar Estival da Estrela gaat, kun je het beste per vliegtuig naar Porto (2 uur) gaan. Vanuit Porto gaat vervolgens een trein (3,5 a 4 uur) en een bus (2,5 a 3 uur) naar Guarda, waarvandaan je een taxi naar het festival kunt nemen (15 min). Je kan er ook voor kiezen om Estival da Estrela te combineren met een bezoek aan Lissabon. Vlieg dan naar Lissabon (2,5 uur) en pak daar vervolgens de trein (5 uur) of bus (4 uur) naar Guarda en dan weer een taxi naar het festival (15 min). Tot slot kan je er nog voor kiezen om direct met de trein vanuit Nederland naar Portugal, via Parijs en Irun (je bent er dezelfde dag nog). Je kan ook met busmaatschappij Eurolines naar Portugal komen, maar let op: die doet er zo’n 25 uur over, al zal het qua kosten wellicht schelen.

Meer weten over Estival da Estrela?

Check de website: www.estivalestrela.com