verrassingsreis nederland srprs.me

Op verrassingsreis in Nederland? Wij gingen weg met srprs.me en dit gebeurde…

Wist je dat je met srprs.me op verrassingsreis in Nederland kunt? Het enige wat jij hoeft te doen is te kiezen of je een landelijk of stedelijk avontuur wilt. Of je met de auto reist of toch liever per openbaar vervoer. En in wat voor type accommodatie je wilt slapen: Glamping, Standaard, Plus of Special. Geef je data door, met hoeveel personen je op reis gaat en voila, nadat je geboekt hebt gaat iemand uit het team van srprs.me aan de slag om een onvergetelijk avontuur voor je in te plannen! Ons leek het mega tof om dit een keer in Nederland uit te proberen en je gelooft nooit wat er gebeurde… Iets met een culinaire avond, een geheime wijngaard en twee alpaca’s in een verlaten bos!

Oh… en alvast belangrijk: We mogen jullie €20 korting op roadtrips geven van srprs.me bij een minimale besteding van €150! Je krijgt deze korting automatisch als je via deze link boekt. Enjoy!

Wij gingen op verrassingsreis in Nederland met srprs.me en dit gebeurde

Wij mochten van srprs.me een roadtrip in Nederland uitproberen. Nu we door corona niet weg konden naar het buitenland, klonk dat precies als iets waar we zin in hadden! We gaven data door, vertelden dat we wel met een auto op pad wilden (we konden namelijk ook kiezen voor het openbaar vervoer, maar met je eigen auto leek ons wel zo fijn) en dat we het tof vonden om in een landelijke omgeving te zijn. Als je zelf een stedentrip of weekendje weg boekt, dan ga je al gauw naar een stad als Amsterdam, Rotterdam of Maastricht, maar we wilden ons juist wel eens extra laten verrassen door een onbekender stukje Nederland. De reis werd ingepland en toen was het wachten op het onbekende…

De avond van te voren ontdekten we onze bestemming

De avond van te voren, precies om 00:00 was het tijd om onze bestemming te onthullen. Via de srprs.me app konden we er achter komen wat de locatie zou zijn van onze verrassingsreis in Nederland. We waren nog even aan het twijfelen of we zouden wachten tot de volgende ochtend, maar de nieuwsgierigheid won, dus we bleven wakker… Stipt om twaalf uur was het zo ver, via de app slide je als het ware de hoge hoed van het logo open, er wordt afgeteld… 5 – 4 – 3 – 2 – 1 – en precies op het moment dat onze bestemming wordt onthuld werd een filmpje van onze reactie gemaakt. Hilarisch om terug te zien!

verrassingsreis nederland srprs.me wijnproeverij wijgaard

verrassingsreis nederland srprs.me

verrassingsreis nederland srprs.me-7

Een verrassend avontuur in Noord-Brabant

Onze locatie bleek er een in Noord-Brabant. Een dorpje waar we nog nooit van hadden gehoord, maar waar een onwijs mooi boutique hotel bleek te zitten waar we bij aankomst achter kwamen: Lytel Blue. Het hotel zit in een waanzinnig mooi oud pand, is in 2020 open gegaan en wordt gerund door een jong ambitieus stel dat uit de omgeving komt. Het was zo tof ingericht en aan zoveel details werd gedacht. Een welkomstdrankje bij aankomst, bonbons op de kamer en via srprs.me hadden we ook al voor het avondeten kunnen reserveren (we wisten dat we voor een 3-gangen diner hadden gereserveerd, dat het 35 euro zou kosten, maar verder niks) en dat bleek een etentje van het super goede Restaurant Van Deijck te zijn! Niet alleen de bestemming, maar ook het hotel, hoe alles daar geregeld was en dat we uit eten konden bij zo’n top restaurant was allemaal zo’n leuke surprise!

verrassingsreis nederland srprs.me hotel lobby \srprs.me verrassingsreis in Nederlandverrassingsreis nederland srprs.me wijnproeverij verrassingsreis nederland srprs.me ontbijt verrassingsreis nederland srprs.me-6 verrassingsreis nederland srprs.me restaurant

En toen nam onze verrassingsreis ineens een bizar onverwachte wending!

Toen we aankwamen bij het hotel ontdekten we dat het nog niet klaar was met de verrassingen! Er stonden namelijk nog twee activiteiten op de planning. Heel soms kan srprs.me dit regelen en dat was bij ons dus het geval. Je gelooft alleen nooit wat we gingen doen… Als eerst bleek dat in het dorpje waar we verbleven, een geheime wijngaard verstopt zat achter een dikke rij huizen. Op het eerste gezicht geloof je het echt niet, maar als je dan om het huis heen loopt, is er echt een wijngaard te vinden! Onwijs tof om te zien, dat in zo’n Nederlands dorpje waar je het totaal niet verwacht, wijn wordt verbouwd die ook nog eens super lekker is. Alsof je even een stap in Frankrijk of Italië hebt gezet, terwijl je toch echt met beide benen in Noord-Brabant staat! En extra leuk: We mochten een van de eerste flessen rode wijn proeven!

Dat was nog niet alles…

Maar dit was nog niet alles. We werden ook naar een verlaten stukje bos gestuurd. Vlakbij het hotel bleek namelijk een boerderij te zitten met… Alpaca’s! We geloofden het eerst niet, maar er stond echt een wandeling met twee super zachte alpaca’s voor ons ingepland. Een avontuur met Guusje en Benjamin! De een wat rustiger, groter en wit, de ander super speels met een bruine knuffelige vacht. Een hilarische ervaring om ineens met die twee op pad te gaan. Op het begin moesten ze nog even aan ons wennen, maar op het eind was het samen rennen naar de boerderij.

verrassingsreis nederland alpaca wandeling

verrassingsreis nederland srprs.me wijnproeverij wijgaard-2 verrassingsreis nederland srprs.me alpaca wandeling

Wil je ook op verrassingsreis in Nederland?

Geen reisje met srprs.me is natuurlijk hetzelfde, maar door ons verhaal heb je hopelijk wel een idee van wat je kan overkomen als je bij hun een avontuur boekt! Op de site kun je een verrassingsreis naar Nederland boeken. De tarieven voor jouw tripje hangen een beetje af van je keuzes, zo beïnvloed het aantal dagen dat je weg gaat de prijs, maar ook de keuze voor accommodatie type en of je extra’s bijboekt als ontbijt. Enthousiast geworden? Kijk meteen of je op jouw gewenste data een tripje kan boeken!

Wij mogen je korting geven!

Oeh en voor we het vergeten: Wij mogen jullie €20 korting op roadtrips geven bij een minimale besteding van €150! Je krijgt deze korting automatisch als je via deze link boekt: https://srprs.me/korting/wearetravellers. Deze link is geldig t/m 31 januari 2021 dus vergeet niet op tijd te boeken.