Nordisk Village Venezia Venetie 2

Deze camping in Venetië is misschien wel de mooiste van heel Italië

Nordisk Village Venezia is een nieuwe camping die sinds mei 2017 in Italië geopend is en na het zien van de eerste foto’s kunnen we maar één ding zeggen: We zijn verliefd! Op de tenten, de Scandinavische inrichting en op het feit dat het om de hoek van uber-romantisch Venetië ligt. Op de camping voel je de warmte en relaxtheid van Scandinavië, maar ben je toch echt in de natuur dichtbij het bruisende en kleurrijke Venetië. Een beetje een contrast, maar het lijkt perfect samen te gaan bij Nordisk Village.

Nordisk Village in Venetië

Als je binnenkort een stedentrip Venetië of rondreis door Italië op de planning hebt staan, en even geen zin hebt in een rumoerig hotel of een overdaad aan toeristen, dan is dit echt de plek om een overnachting te boeken. Verwacht hier trouwens geen krappe koepeltjes, want de Nordisk Village in Venetië is lekker luxe en voelt eerder als een glamping dan als een camping aan en doet qua inrichting zeker niet onder aan een hip hotel. Geloof je ons niet? Kijk dan heel gauw even verder:

Nordisk Village Venezia Venetie 8 Nordisk Village Venezia Venetie 6 Nordisk Village Venezia Venetie 3 Nordisk Village Venezia Venetie 5 Nordisk Village Venezia Venetie 7 Nordisk Village Venezia Venetie 4

Het eerste wereldwijde glampingconcept

Nordisk Village Venezia is onderdeel van het eerste wereldwijde glampingconcept. Zoals je hierboven kan zien heeft het echt een natuurlijke look & feel, maar is het ook eenvoudig en luxueuze tegelijk. In het dorp zijn ook niet een overdaad aan tenten te vinden, er zijn slechts een tiental witte katoenen tenten allemaal met eigen terras waar je kunt overnachten. Oh en koken? Dat doe je gezellig bij de gemeenschappelijke keuken in het midden van het terrein! Meer hierover lezen? Dat kan op www.nordiskvillage.com.