Ga je deze zomer mee met ‘The Mountains Are Calling’? De Ultieme hike trip in Frankrijk!

Ben jij tijdens het afgelopen jaar ook zo gaan waarderen om meer in de buitenlucht te zijn en een lekker stuk te wandelen? Dan is het nu tijd voor het echte werk: Ga deze zomer hiken in de Franse Alpen! Vergeet dat blokje om in je woonplaats en duik de bergen in tijdens de onvergetelijke trip ‘The Mountains Are Calling‘.

The Mountains Are Calling, ga je mee?

Voor beginnende bergwandelaars (tussen de 25-39 jaar) organiseert UCPA.nl deze zomer een ultieme wandelvakantie. Een week lang trotseer jij de toppen rondom het bergdorpje Argentière in de Franse Alpen. Zin om op zo’n grandioos avontuur te gaan? Blok dan meteen de week van 11 tot en met 17 juli 2021 in je agenda, want dat is het moment dat jij kan genieten van een zomer in de prachtige Alpen!

Wat kun je van deze ultieme reis verwachten?

Een volle week verblijf je tijdens deze trip met een klein groepje Nederlandse & Vlaamse outdoorliefhebbers (allemaal tussen de 25-39 jaar) in het Franse bergdorpje Argentière. Het UCPA hotel is je basecamp waar je dagelijks terug komt, waar je eet, relaxt en van waaruit je de omgeving gaan ontdekken. De groep gaat echt samen op reis, maar je kunt wel kiezen uit twee verschillende programma’s. Kies voor het Explore Pakket als je echt voor het hiken komt of kies voor het Relax pakket als het je te doen is om er een week heerlijk ontspannen tussenuit te zijn.

hiken frankrijk mountains are calling

Explore Pakket: Trekking Mont Blanc voor beginners

Als je de The Mountains Are Calling trip wilt gaan doen, dan kun je voor verschillende pakketten kiezen. Bij het Explore Pakket staat hiken echt centraal en ga je op pad met een gids en ontdek je de mooiste paden van het Mont-Blanc massief.

→ De mooiste routes van de Mont-Blanc
→ Verkenning van het natuurreservaat Aiguilles Rouges
→ Bewonder de Aiguille du Midi (3.842m!)
→ De toffe ervaring van een overnachting in een berghut
→ Inclusief liftpas in Chamonix

Inbegrepen

 • Hotel met buitenzwembad, sauna, boulderruimte en eigen bar
 • 7 dagen / 6 nachten in 4 persoonskamers
 • Volpension (3 uitgebreide maaltijden per dag)
 • Gekwalificeerde gidsen in kleine groepjes
 • Technische materiaal
 • STO Reisgarantie met Covid-19 – 100% geldteruggarantie

→ Bekijk deze reis op UCPA.nl voor meer info en boekingen

Relax Pakket: Yoga, Trekking en ontspanning

Wil je niet alleen maar hiken, wandelen, lopen en doorstappen? Ga dan voor het Relax Pakket en geniet tijdens je vakantie in Argentière van een combi van yoga en hikingsessies op de mooiste Mont Blanc routes. Wat je kan verwachten:

→ Ontdek 4 verschillende vormen van yoga
→ 5 sessies wandelen op de mooiste paden van de Mont-Blanc
→ Een fantastische omgeving midden in de bergen
→ Wandelen op de mooiste paden van de Mont-Blanc
→ 1x toegang tot de spa in Argentière

Inbegrepen:

 • Hotel met buitenzwembad, sauna, boulderruimte en eigen bar
 • 7 dagen / 6 nachten in 4 persoonskamers
 • Volpension (3 uitgebreide maaltijden per dag)
 • Gekwalificeerde gidsen in kleine groepjes
 • Technische materiaal
 • STO Reisgarantie met Covid-19 – 100% geldteruggarantie

→ Bekijk deze reis op UCPA.nl voor meer info en boekingen

The Mountains Are CallingFrankrijk the mountains are calling

Waar gaat deze ultieme hike reis naartoe?

Nog even voor de duidelijkheid: Deze reis gaat naar het bergdorpje Argentière in Frankrijk, een rustig en klein dorpje gelegen in de vallei van Chamonix. De bergen en heuvels rondom deze stad is dé spot voor avontuur liefhebbers in Europa!

Accommodatie

Tijdens deze ultieme bergtrip verblijf je in het UCPA hotel in Argentière. Deze ligt aan de hoofdstraat op loopafstand van verschillende barretjes, bakkerijen en winkels. In het hotel vind je een groot buffet restaurant waar je drie keer per dag gebruik van mag maken! Daarnaast is er een bar met speciaalbier op tap, een pooltafel, een boulderruimte, sauna en een buitenzwembad! Genoeg opties om ook te kunnen chillen na al dat harde lopen dus! Wat betreft de kamers (de meesten met mountainview balkon!) die deel je met 4 personen. Per gang is er verder een badkamer met douches en toiletten. Verder krijg je een liftpas tijdens je verblijf en de liftpas biedt toegang tot de Aiguille du Midi-kabelbaan, als je die nanar de top neemt dan krijg je een prachtig uitzicht op de Mont Blanc en de Blanche vallei. Ook kun je ermee naar het Montenvers treinstation tot aan de Mer de Glace gletsjer!

Oh en voor wie UCPA niet kent…

Enthousiast geworden, maar ben je nog even benieuwd wat UCPA.nl precies voor reisorganisatie is? Zij organiseren al ruim 40 jaar actieve vakanties in Frankrijk. UCPA (dat staat trouwens voor Union des Centres Sportifs de Plein Air) is met ruim 250.000 jaarlijkse klanten een van de grootste reisorganisatie in Frankrijk voor avontuurlijke vakanties. Welk avontuur ga jij dit jaar aan?

Geef je hier op voor ‘The Mountains Are Calling’