Urban-House Kopenhagen

Bijzonder overnachten in Kopenhagen | Urban House

Tijdens een weekendje weg is het laatste waar je veel geld aan uit wilt geven je verblijfplaats. Je bent er vaak alleen om te slapen en om jezelf op te frissen, dus echt veel luxe heb je niet nodig. Veel mensen kiezen daarom voor een Airbnb-adresje of natuurlijk voor een hostel. Al krijgen bij dat laatste veel reizigers directe horror gevoelens, gelukkig is dat iets dat bij Urban House helemaal niet nodig is. Urban House in Kopenhagen is namelijk lekker betaalbaar maar heeft ook niks weg van een shabby hostel!

Urban House in Kopenhagen

Via een SMS naar je kamer in Urban House

Urban House ligt op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station van Kopenhagen. Het is niet de meeste idyllische straat of buurt, maar lekker centraal en dus prima. Ruim voor je inchecktijd krijg je van het hostel de toegangscode van je kamer via een SMS toegestuurd. Je hoeft dus niet in te checken bij de receptie; je kunt gelijk doorwandelen naar je kamer.

Twee type kamers

Je kunt voor twee soorten accommodaties kiezen: dorms of privékamers. De privékamers van Urban House zijn klein, maar je hebt er alles wat je nodig hebt tijdens een weekendje weg: een lekker bed, een bureautje met een stoel, eigen badkamer met toilet en douche én gratis wifi (net zoals in de rest van het hostel). In de dorms vind je stapelbedden en kluisjes om je spullen veilig in op te bergen.

Bijzonder overnachten in Kopenhagen Urban-House

Zin in een snackje? Of pak je liever een filmpje mee?

Op de begane grond van het hostel vind je een restaurant, waar je aan kunt schuiven voor een ontbijtje in de ochtend, sandwich in de middag of een hotdog in de avond. Maar er is ook een gameroom, cinema, quiet room, library en pool room, self service kitchen en wash & watch aanwezig. Daarnaast is er een ruimte met extra lockers mocht het kluisje in je dorm te klein zijn. Aan de achterzijde van het hostel vind je een green escape, waar je vooral zomers heerlijk kunt zitten, en een fietsverhuur. Kopenhagen is tenslotte een echte fietsstad.

Een nachtje slapen in Urban House?

Een bed in een dorm heb je vanaf zo’n € 18 en voor een privékamer ben je ongeveer € 40 per persoon kwijt. Bekijk de meest actuele prijzen en acties op Urban House. Juist zin in meer tips voor Kopenhagen? Check dan ons andere artikel en ook dit hostel is een aanrader: Copenhagen Downtown, ook in hartje Kopenhagen!

→ Bekijk hier al onze tips voor Kopenhagen