De Nederlandse Juul maakte kort geleden een jaloersmakende rondreis door Zuid-Oost Azië. Op het lijstje bestemmingen stond Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand, Myanmar, Laos en Cambodja. Niet alleen welbekende highlights werden bezocht, denk aan een Angkor Wat of het met tempels gevulde Bagan, maar ook wat verder afgelegen plaatsjes en off the beaten track plekken. Tijdens zijn reis heeft hij niet alleen toffe foto’s geschoten (check bijvoorbeeld ook zeker even @kesselsjuul op Instagram) maar ook een waanzinnige toffe film gemaakt en die moet je hieronder even zien:

VIDEO: Discover Amazing Asia

Gaaf toch? Wij kregen in ieder geval meteen zin om op reis te gaan. De muziek die je hoort is trouwens van Ryan Taubert! Benieuwd geworden naar het fotografie werk van Juul? Hieronder zie je een paar van zijn mooiste werken, tenminste dit zijn onze favoriete foto’s, meer foto’s kun je zien op JuulKessels.nl:

Amazing Asia

Laos Juul Kessels Myanmar Juul Kessels Maleisie juul kessels cambodja door juul kessels

Ook meteen zin gekregen om te gaan backpacken of om een rondreis te maken in het mooie Azië en wil je meer tips lezen? Check dan ook even een van deze artikelen:

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.