Op yoga vakantie? Zo plan je dat!

Op yoga vakantie

Helemaal zen worden, tegelijkertijd hard werken aan je conditie en uiteindelijk weer relaxed terug naar huis. Dat is wat een yoga vakantie in Azië met je doet als we de verhalen op Puur en Kuur mogen geloven. Klinkt goed toch! Bovendien kun je ook nog eens genieten van mooie omgevingen als je op yoga vakantie naar Azië gaat en het is een mooie invulling voor een zonvakantie. Zo ben je tijdens een yoga vakantie in Indonesië vaak omringd door groene rijstvelden en India kijk je juist uit over een blauwe zee. Om je te inspireren voor een yoga vakantie in Azië, bijvoorbeeld als goedkope zonvakantie, hebben wij de leukste reisbestemmingen en yoga reizen op een rij gezet:

Yoga | Indonesië

Yoga vakantie azie

Yoga reizen in Indonesië

De ultieme yoga vakantiebestemming in Indonesië is toch wel Ubud. Dit stadje ligt in het hart van Bali, een van de populairste eilanden van Indonesië. In Ubud beoefen je yoga onder begeleiding van een yogadocent tussen groene rijstvelden. Naast yoga kun je in Ubud ook een hele detox ondergaan. Dan reinig je niet alleen je geest, maar ook je lichaam. Gezonde voeding, behandelingen en holistische activiteiten staan daarbij centraal. Slapen doe je er in resort en je kunt zelf bepalen hoeveel dagen je aan zo’n yoga vakantie wilt deelnemen. Benieuwd geworden? Bekijk de hele yoga vakantie

Yoga | India

Yoga vakantie in India

Vanaf de plek waar yoga wordt beoefend kijk je uit over een mooi zandstrand en een blauwe zee, met boven je hoofd wuivende palmbomen die voor verkoelende schaduw zorgen. Deze omschrijving is typerend voor een yoga vakantie in India. Slapen doe je er in kleine cottages die voorzien zijn van hangmatten en voor of na de yoga kun je massages krijgen van professionele masseurs. Bekijk de hele reis

Yoga | Thailand

Yoga reis naar Thailand

Wil je écht voor de yoga op yoga vakantie? Dan moet je eigenlijk kiezen voor een yoga reis in Thailand. Daar krijg je namelijk zo veel yoga lessen als je zelf wilt en je kunt dus meerdere keren per dag meedoen aan een intensieve training. Dit kan zelfs tot vijf keer per dag. Het eten is tijdens deze yoga vakantie vegetarisch of bestaat geheel uit raw food. Slapen doe je tijdens deze Yoga vakantie in een luxe hotel voorzien van zwembad. Toch zie je dit niet direct terug in de prijs, want deze yoga reis duurt acht dagen maar je betaald hiervoor een prijs die start vanaf 629,- euro. Deze yoga vakantie breng je dan door op het eiland Koh Samui. Lijkt dit je wat? Bekijk dan deze yoga reis.

Ga op yoga vakantie!

gratis reisgidsen 2021

Meer lezen over yoga vakanties?

Er is een gratis reisgids die je kunt bestellen van Puur en Kuur waarin al hun yoga vakanties staan beschreven. Deze kun je gemakkelijk online en geheel vrijblijvend bestellend. Vind je het leuk om er een thuis gestuurd te krijgen? Kijk dan eens hier en vul het contactformulier in. Het leuk vormgegeven blad wellness reizen wereldwijd krijg je dan thuis gestuurd binnen een paar dagen en ook de verzending kost dus niks. Naast yoga vakantie lees je in het tijdschrift overigens ook over mediteren, pilates, fitness vakanties, detoxen, wellness reizen, mindfulness en vakanties die speciaal gericht zijn op reizigers die last hebben van te veel stress of een burnout. Ook staan er in het magazine speciale acties en vroegboekkortingen.

Handig om te weten als je op yoga vakantie gaat

Bij al deze reizen wordt je vaak opgehaald bij het vliegveld en gebracht naar de plek waar jouw yoga vakantie echt kan beginnen. Verder krijg je op de yoga vakantie bestemming een yoga matje, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen mat van thuis mee te nemen. Dat is alleen wel minder handig als je nog door wilt reizen na je yoga reis. Let er trouwens ook op dat je bij veel yoga reizen van Puur en Kuur nog wel je eigen vliegticket kan betalen. Van bovenstaande bestemmingen is dan een ticket naar Bangkok vaak het meest goedkoop, dit kun je al kopen vanaf 550 euro vanaf Schiphol. Vanaf Bangkok kun je dan eventueel nog met de budget airline Air Asia doorreizen naar een volgende bestemming.