fotografie handschoenen winter gore tex north face

Ga je in de winter op reis? Neem deze fotografie handschoenen mee!

Als je in de winter op reis gaat naar een sneeuwbestemming, krijg je soms te maken met koud weer. Als je net als ons van fotograferen houdt, dan weerhoud dat koude weer je er vast niet van om foto’s te blijven maken. Het enige nadeel van fotograferen in de kou, is dat je handen soms niet meer willen en verkrampen door de lage temperatuur waardoor je wel moet stoppen… Alleen fotograferen met ‘normale’ handschoenen aan is ook niet altijd even prettig omdat je daar weer weinig gevoel mee hebt. Dus ja, wat doe je dan? Wij hebben sinds kort de uitkomst ontdekt: Neem fotografie handschoenen mee als je in de winter reist!


fotografie handschoenen winter gore tex north face

Fotografie handschoenen van The North Face & Gore-Tex

Sinds kort hebben wij een exemplaar van de Gore-Tex Infinium stretch-handschoenen in de kast liggen en die zijn ideaal voor winter-bestemmingen. Het voordeel van deze handschoenen? Ze zijn super dun, ademend maar doordat ze winddicht zijn houden ze je handen wel warm ook al is het onder het nulpunt. Doordat ze zo dun zijn en bijna naadloos, heb je er naast dat ze warm zijn ook veel grip en gevoel mee. Als je dus aan fotograferen bent, is het geen probleem om al die kleine knopjes te bedienen terwijl je deze fotografie handschoenen aan hebt. Iets dat best handig is als je niet op de automatische stand fotografeert! Enige nadeel: De handschoenen zijn niet compleet waterdicht, maar je kan deze fotografie handschoenen ook aanhouden als je er overheen een paar wintersport-handschoenen draagt mocht het gaan regenen of sneeuw.

Gore-Tex Infinium closefit tricot handschoenen van The North Face

fotografie handschoenen winter gore-tex

Waar kun je deze fotografie handschoenen bestellen? De handschoenen waar we het over hebben zijn Gore-Tex Infinium stretch-handschoenen en deze zijn van het merk The North Face en Gore-Tex. Je kan ze dus bij The North Face bestellen, maar ook bij Bever kopen.

Meer lezen over items om mee te nemen naar winter-bestemmingen naast fotografie handschoenen?

Lees ook: