Breezes Resort Bahamas

Bijzonder overnachten in de Bahamas | Breezes Resort en haar bounty strand Cable Beach

“Welcome to the Bahamas!” wordt ons enthousiast toegeroepen wanneer we net uit onze BahamasAir vlucht stappen. We kijken elkaar aan en kunnen nog steeds niet helemaal geloven dat we er echt zijn… De Bahamas Baby! Waaaah! Vanaf Miami zijn we ongeveer een uurtje onderweg geweest met het vliegtuig en we zetten vol verwachtingen onze eerste stappen op de grond van de de hoofdstad en tevens grootste stad van de Bahamas: Nassau. Dit is ook direct de plek waar we de komende drie dagen zullen slapen en al gauw weten we een taxi te vinden die de weg weet naar ons hotel. Breezes Bahamas here we come!

A getaway like no other – Breezes Bahamas

Bahamas Breezes ResortBreezes Bahamas Resort Breezes Bahamas ResortBreezes Resort Bahamas Bus

Direct aan Cable Beach, een van de mooiste stranden rondom Nassau

Wanneer we de open receptie van Breezes Bahamas binnenlopen en een glimp opvangen van wat zich in de achtertuin bevindt, worden onze verwachtingen eigenlijk direct waargemaakt. Wuivende palmbomen, een turquoise zee zoals je die nog nooit eerder hebt gezien en binnenin de receptie hangt een gezellige sfeer waardoor je je meteen welkom voelt. We krijgen al gauw te horen dat het Breezes Resort aan Cable Beach ligt en volgens velen is dit een van de mooiste stranden rondom Nassau. Omdat onze kamer niet direct klaar is, schieten we in onze zwemkleding en voor we het weten wandelen we langs het gigantische zwembad met cocktail in de hand naar een hangmat met uitzicht op zee. Even bijkomen!

Het enige super-inclusive resort op de Bahamas

Leuk om te weten: Breezes Bahamas is het enige super-inclusive resort op de Bahamas! Nu moet je niet gelijk denken dat dit ontzettend over de top luxe is en je je er niet gauw thuis voelt met je Hollandse nuchtere instelling, want dat doe je juist wel. De sfeer is er ontzettend relaxt en gezellig. Ook heb je ‘s avonds keuze uit verschillende restaurants waar je kunt eten. In een van de tuinen is bijvoorbeeld de romantische Garden of Eden te vinden, terwijl je een andere avond bij het Caribische restaurant op het strand plaats kunt nemen. Verder wordt je bij de lunch en het ontbijt verwend met een onwijs groot buffet en ook gaaf: Je kan bij Breezes allerlei sporten doen, want ook dat zit in je kamerprijs inbegrepen. Altijd al willen kanoën op de Bahamas? Een klimmuur willen beklimmen naast een fel blauwe zee? Of van een trapeze willen springen? Bedenk het zo gek en het is waarschijnlijk mogelijk!

Ontdek meer van de Bahamas vanuit Breezes

Wij zijn tijdens de drie dagen dat we op de Bahamas waren, natuurlijk niet alleen bij het Breezes Resort geweest (al had dit makkelijk gekund, omdat er zoveel te doen is). Drie dingen die ook jij zeker moet doen wanneer je op de Bahamas bent:

  • Powerboat Adventure – Met een speedboat ontdek je de Exumas, de échte Bahamas eilanden
  • Rum Runners Food Tour – Je leert Rum drinken én ontdekt meer over de geschiedenis van de Bahamas
  • Graycliff Restaurant – Wandel door de tuin, bekijk de sigaarfabriek én wijnkelder of geniet van het eten

→ Bekijk hier al onze Bahamas tips