Bahamas vakantie all inclusive

Kosten voor een (all inclusive) vakantie naar de Bahamas

Vraag je iemand naar zijn of haar bucketlist, dan is de kans groot dat een bounty paradijs zoals de Bahamas er op staat. Niet zo gek ook, want je vindt er waanzinnig mooie stranden en de sfeer is er onwijs relaxt. Toch merk je dat zo’n vakantie uiteindelijk niet vaak wordt geboekt. Zonde, want een vakantie naar de Bahamas is toegankelijker dan je denkt en misschien ook betaalbaarder dan je verwacht. Een prijskaartje van 5000,- euro hoef je bijvoorbeeld niet te verwachten als je er een week heen wilt, helemaal niet als je all inclusive op de Bahamas verblijft (check hier ons hotel) en flexibel bent qua data. Tijd om nog meer voordelen van een all inclusive vakantie naar de Bahamas op een rij te zetten en jou te overtuigen dat zo’n vakantie wel degelijk te doen is!

Kosten voor een Bahamas vakantie (all inclusive)

Kosten voor een vliegticket naar de Bahamas

Allereerst wat meer duidelijkheid in de kosten voor een vliegticket naar de Bahamas.

Wist je dat je vanuit Londen rechtstreeks naar de Bahamas kunt vliegen?

Bijna niemand weet dit nog in Nederland, maar de Engelsen maken er inmiddels maar wat graag gebruik van: De rechtstreekse vlucht van Londen naar de Bahamas! Stel dat je een retourtje bij Ryanair boekt naar Londen voor 30 euro (yep, dat kan echt als je gelukt hebt of even goed zoekt). Daar plak je dan een vlucht achteraan van Londen naar de Bahamas voor ongeveer 600 euro (die vonden we via Air Canada in de maand september) en voor je het weet spendeer je een weekje in de Bahamas! Vanaf 600 euro naar de Bahamas

Maar voor 700 euro kun je ook vliegen vanaf Schiphol

Vaak moet je bij vluchten van Amsterdam Schiphol naar de Bahamas wel een overstap maken, maar je kan zo’n vliegticket soms al vinden voor 700 euro. Hier doe je dan misschien wel wat langer over (eerlijk is eerlijk, we hebben vluchttijden gezien van langer dan 30 uur door een overstop), maar in principe zijn de kosten voor een vliegticket dus wel even duur als bijvoorbeeld naar Bangkok of Bali in het hoogseizoen. Vanaf 700 euro naar de Bahamas

Combineer je (all inclusive) vakantie naar de Bahamas met een reis naar Amerika

Dit is wat wij hebben gedaan: Een roadtrip maken door Florida en daar een paar dagen Bahamas tussenin proppen. Vanaf Miami kan je namelijk redelijk goedkoop naar de Bahamas doorvliegen. Wij vlogen naar Miami vanaf Düsseldorf met Airberlin voor ongeveer 400 euro retour en voor ons vliegticket van Miami naar de Bahamas betaalde we 300 euro retour, deze vlucht deden we via Bahamasair. Vanaf 400 euro naar de Bahamas

Kosten op de Bahamas & waarom een all inclusive vakantie aantrekkelijk is

Je vliegticket is geboekt. Dan is het nu tijd voor de kosten die je ter plekke zult maken. Wat kun je verwachten?

Eten & drinken in de Bahamas en waarom een all inclusive vakantie fijn is

In principe moet vrijwel alles worden geïmporteerd in de Bahamas. Behalve Conch schelpen. Verse vis. Of rum. Maar de rest komt in principe niet van de eilanden zelf, dus als je wat gevarieerder wilt eten of drinken zal je daarvoor moeten betalen. Uit eten is dus redelijk prijzig, wij betaalde bij het Graycliff (is wel een van de luxere restaurants) bijvoorbeeld al gauw meer dan 100 euro voor een gangen-diner. Denk daar een lunch bij en een ontbijtje met een koffie. Oh en je moet natuurlijk niet vergeten dat het gezellig is om ‘s avonds ergens iets te drinken. En dat dan elke dag… Dan is je reisbudget gauw op. Wanneer je op all inclusive vakantie gaat, hoef je aan dit soort dingen niet te denken en zitten die kosten al bij de hotelprijs in.

Een Bahamas vakantie all inclusive kan al vanaf 125 euro

Maar goed hoe duur is een all inclusive verblijf dan? Je leest het goed: Je kan al all inclusive naar de Bahamas vanaf 125 euro per persoon per dag! Als je dus een week gaat, ben je hiervoor 875 euro kwijt. Ga je net als ons drie dagen, dan kost je dit per persoon 375 euro. Tel daar de kosten voor een vliegticket bij op en je weet precies hoeveel zo’n vakantie naar de Bahamas kost per persoon.

Dé beste plek voor een all inclusive Bahamas vakantie: Breezes Resort!

Bovenstaande prijzen zijn voor het Breezes Resort op Nassau. Zoals je ziet kun je van 8 augustus tot en met 6 november per persoon per dag in een hotelkamer verblijven op all inclusive basis. Dit zijn wel early-bird prijzen, maar als je graag naar de Bahamas wilt zijn dit zeker handige dingen om de gaten te houden of andere aanbiedingen te blijven checken.

Check ook aanbiedingen op vergelijkingswebsites

Je kan een overnachting bij Breezes Resort natuurlijk direct boeken bij het hotel zelf, maar soms hebben vergelijkingswebsites ook aanbiedingen waardoor je kunt besparen op de prijs. Bekijk de verschillende prijzen op:

Benieuwd hoe wij onze all inclusive vakantie op de Bahamas vonden bij Breezes? Lees hier onze review!

→ Bekijk hier al onze Bahamas tips