Bahamas Exumas Haaien

Op vakantie naar de Bahamas? 10 dingen om rekening mee te houden…

De Bahamas… Door sommige omschreven als het paradijs op onze aardbol. Maar of dat terecht is? Dat mag jij zelf beoordelen na het bekijken van deze 10 foto’s. Je moet je namelijk wel op een aantal dingen voorbereiden als je naar dit Caribische eiland gaat!

De zee ligt vol met deze dingen…

bahamas schelpen zee exumasGrote kans dat je je voet stoot aan zo’n ding. Héél vervelend natuurlijk ;)

Je paspoort wordt voorzien van een git-zwarte stempel

Bahamas stempel paspoortWeer een plekje minder in je paspoort en dan is de stempel uit de Bahamas ook nog eens zwart… Iets om blij van te worden?

Je buurman op het strand kan ook een Iguana zijn

Bahamas powerboat adventures iguanaWildlife kom je overal tegen, ook als je gewoon op het strand aan het relaxen bent. De vraag is… Kun je dat aan? Of had je toch liever zo’n iets te dikke en spierwitte Amerikaan naast je gehad?

Het is er soms écht niet veilig

bahamas haai exumasLoop je nietsvermoedend in de zee, zwemt er ineens een haai voorbij. Freaky!

De zee is niet koud genoeg om een biertje koel te houden

Bahamas bierAls je bier mee neemt naar het strand is de zee te warm om zo’n Sands biertje, het lokale bier uit de Bahamas, koel te houden… Snel opdrinken dus en dan te bedenken dat het nog lekker is ook!

All inclusive hotels zijn er betaalbaarder dan je denkt

bahamas breezes resort

Dit komt misschien als een shock… Maar je kan op de Bahamas all inclusive vakantie vieren vanaf 125 euro per persoon per dag in het Breezes Resort. Geloof je ons niet?

De zee lijkt soms net op een zwembad

Bahamas Exumas blauwe zeeDe zon schijnt soms zo fel dat je niet zonder zonnebril naar buiten kunt en de zee… Dat had net zo goed een gigantisch groot zwembad kunnen zijn.

Bahama Mama cocktails (met een flinke scheut Rum) zijn veels te lekker

bahamas rum barDoor al die piraten die de Bahamas vroeger bezochten, is rum er super populair. Of je nu in je hotel bent, door Nassau loopt of langs het strand… Er is altijd wel een plek te vinden waar je een cocktail met rum (Tip: Drink een Bahama Mama!) kunt scoren.

Je hebt een nieuwe beste vriend

Bahamas stingray exumas

Stingrays aaien, met ze zwemmen of ze zelfs een hapje vis voeren! Je beste vriend is ineens een gigantische pijlstaartrog.

Je wilt nooit meer naar huis

Love to travel Bahamas

Na je vakantie naar de Bahamas begin je je meer dan ooit af te vragen waarom je ook al weer in Nederland woont.

Meer zien van de Bahamas?

Bekijk bovenstaande filmpje! Van onze reis hebben we korte video gemaakt die je direct verliefd laat worden op de Bahamas.

→ Bekijk hier al onze Bahamas tips