The Kitesurflodge Portugal

Door deze video wil jij ooit naar The Kitesurflodge in Portugal!

Dat fantastische gevoel als je weer een stapje verder bent gekomen, als je een stukje op je board hebt gevlogen (want zo voelt het)! De lol die je hebt samen met je vrienden (die je net ontmoet hebt), de hele dag op het water zijn, nieuwe dingen leren, één met de natuur zijn, met de wind en met het water. Dat is waarom je echt eens een kitesurfvakantie moet overwegen! En als je nog niet gemotiveerd bent door deze uitleg? Check dan heel gauw onderstaande filmpje, wedden dat je meteen zin krijgt om zoiets mee te maken?

Dit is waarom jij ooit naar The Kitesurflodge in Portugal wilt

→ Tip: Boek je surfvakantie naar Portugal via Surfblend

Leren kitesurfen in Portugal

De Kitesurflodge in Portugal is echt een fantastische plek om te leren kitesurfen of om je skills te verbeteren als je al kunt kiten. Je leert er kitesurfen in de grootste lagune van Europa, de lagune van Obidos en door het ondiepe water is dat een perfecte plek om alles te leren.

Overnacht bij The Kitesurflodge

Je verblijft in een heerlijke accommodatie waar een echte chill vibe hangt. Je kunt zwemmen in het zwembad, chillen in de loungehoek of partyen bij de bar. De lieve en leuke staff zorgt ervoor dat je een super fijn verblijft hebt en ook de medegasten en kitesurfleraren (die overal ter wereld vandaan komen) maken je verblijf onvergetelijk! Yep dit is echt zo’n vakantiespot waar je gevoelsmatig vrienden voor het leven maakt, dus mocht je geen reismaatje kunnen vinden, dan kun je hier ook zeker alleen terecht.

The Kitesurflodge Portugal strand in portugal kitesurflodge kite surfen portugal tips the kitesurflodge in portugal Kitesurfen Portugal kitesurflodge zonsondergang strand kitesurflodge

Meer dan alleen kitesurfen

De prachtige lagune waar je overdag kitesurft is niet de enige mooie plek in de buurt. Het strand met de wilde zee is op loopafstand van de lodge en is bijzonder mooi door de geweldig hoge kliffen. Een avondje zonsondergang bekijken vanaf de top van de kliffen moet je dus zeker een keer gedaan hebben en ook een strandwandeling is hier een aanrader.

Van mountainbiken tot yoga les

Naast kitesurfen zijn er veel andere activiteiten te doen. Zo kun je mountainbikes huren bij de logde waarmee je prachtig kunt mountainbiken langs de hoge kliffen en door de ruige Portugese natuur. Daarnaast kun je suppen, golfsurfen, paardrijden, hiken, kayakken en yoga-en. Ook zijn er veel mooie oude stadjes in de omgeving te bezoeken zoals Obidos, Peniche en Caldas da Rhaina, ik raad je echter wel aan om een auto te huren als je 1 van deze plekken wilt bezoeken.

Overtuigd om op kitesurfvakantie te gaan?

Door bovenstaande video en de zomerse foto’s zin gekregen om ook een keer naar The Kitesurflodge te gaan? Check dan thekitesurflodge.com voor meer informatie! Ze bieden complete kite vakanties aan vanaf 519,- euro per week, maar je kan ook losse lessen boeken. Liever golfsurfen? Die lesweken zijn er vanaf 489,- euro per week en een combi van kiten en surfen is ook mogelijk. Benieuwd wat voor andere toffe surfspots er zijn in Portugal? Check dan ook eens het aanbod van Surfblend!

→ Bekijk hier al onze Portugal artikelen