Een Roze Meer waar Flamingo’s wonen… Klinkt als een zoetsappig sprookje, maar met deze video willen we laten zien dat dit meer en haar bewoners écht bestaan. In het zuiden van Frankrijk, in de buurt van de grote stad Montpellier, vind je namelijk het plaatsje Aigues Mortes. In de omgeving van dit dorpje wordt veel zout gewonnen en waar zoutmeren zijn, is vaak ook roze water en zo ook hier. In het meer of er boven kun je meer dan eens Flamingo’s zien, maar de mooiste beelden hebben wij iets verder weg geschoten namelijk in het natuurgebied Parc Ornithologique du Pont de Gau dat iets verder ligt.

Roze Meer in Frankrijk

Meer lezen over het Roze Meer en de Flamingo’s in Frankrijk?

Wil je meer te weten komen over dit milkshake roze meer in Frankrijk? Lees ook dit artikel: Dit is waarom je ooit naar Aigues-Mortes in Frankrijk wilt! of bekijk dit artikel waarin je een tiental foto’s kunt bewonderen: Wauw, dit roze meer

roze meer frankrijk salins aigues mortes-2

→ Bekijk hier al onze Frankrijk artikelen

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.