surftribe surfvakantie familie

Met je gezin op surfvakantie? Ga mee met Surftribe!

Waarom zou je alleen met vrienden of solo op surfkamp kunnen? Dat dachten de bedenkers van Surftribe, het is namelijk toch ook super tof om zoiets met je familie te beleven! Daarom organiseren zij speciaal surfvakanties gericht op gezinnen met actieve kids. En niet zomaar een surfvakantie, want naast het surfen zijn er ook genoeg andere toffe activiteiten te doen, is er bijna elke avond live muziek én het overnachten is op een glamping! Je slaapt in super luxe Maasai Lodges met badkamer. Vergeet dus die slome vakanties op de camping in Frankrijk of Spanje en ga samen op een actieve trip met Surftribe!

familie surfen surfkamp surftribe

Masaai lodge surftribe surftribe surfvakantie familie

Surftribe: Wat houdt zo’n familie surfvakantie precies in?

Deze vakanties zijn speciaal voor gezinnen met jonge kids, kinderen tussen ongeveer 4 en 12 jaar. Samen kun je overdag leren surfen en ‘s avonds slaap je in een onwijs toffe Maasai lodge of in een luxe tipi! Het surfen leren doe je natuurlijk niet alleen, er zijn professionele instructeurs bij die je materiaal uitlenen en precies uitleggen waar je op moet letten zodra je het water in gaat om de golven te trotseren. Niet alleen jij als ouder, maar samen met je kinderen leer je op je plank staan en golven te pakken! De surfleraren van de Surftribe zijn trouwens allemaal Nederlandstalig en ISA gecertificeerd! Alle informatie over Surftribe vind je hier

Meer dan alleen surfen!

Naast het surfen worden er trouwens ook andere activiteiten georganiseerd voor kinderen, hierdoor kun jij even chillen bij je tent en de kids kunnen nog even los gaan in het zwembad, mee doen aan andere sporten of mee doen aan de young kids yoga! Ook wordt er tijdens de momenten dat jij bijvoorbeeld zelf een yoga les volgt of surfles doet, voor animatie gezorgd voor de kinderen, hierdoor kun jij zorgeloos deelnemen. Het is elke dag zo ingedeeld dat het animatieteam (dit is 2 x 2 uur per dag) samen valt met de lessen voor ouders (voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar is er een kinderopvang). Oh en wat voor entertainment de kids dan kunnen verwachten? Denk aan schilderles, knutselen of strandspelletjes! Andere activiteiten die jij (of je kinderen) kunnen zijn SUP’en, ‘s avonds genieten van optredens van bandjes of singer-songwriters of een fietstochtje maken in de omgeving op zo’n hippe beach cruiser! Filmavondjes en sportwedstrijden (zoals een familie beachvolleybaltoernooi, waar zowel kinderen als ouders) zijn er ook elke week!

Voor wie is Surftribe?

Het is in principe een surfkamp gericht op gezinnen met kinderen onder de 12 jaar en gecreëerd voor ouders die net als de andere lezers van WeAreTravellers een travellers mindset hebben en het tof vinden om actief bezig te zijn met elkaar. Wanneer je houdt van glamping is dit ook dé reis voor jou, je overnacht namelijk in super mooie tenten, zo kun je kiezen voor een toffe Maasai lodge en er eventueel een luxe tipi bijboeken!

surfvakantie gezin surftribe Surftribe surfvakantie gezin

Surfkamp vakantie gezinnen surftribe

Wanneer worden de Surftribe vakanties georganiseerd?

Deze toffe vakantieweken worden op verschillende momenten georganiseerd deze zomer, tussen 4 juli en 29 augustus. De precieze weken waarvoor je je kan opgeven zijn:

 • Week 1: 4 juli t/m 11 juli
 • Week 2: 11 juli t/m 18 juli
 • Week 3: 18 juli t/m 25 juli
 • Week 4: 25 juli t/m 1 aug
 • Week 5: 1 aug t/m 8 aug
 • Week 6: 8 aug t/m 15 aug
 • Week 7: 15 aug t/m 22 aug
 • Week 8: 22 aug t/m 29 aug

We zeiden het net al even, je kunt in twee verschillende accommodaties overnachten en die zien er, al zeggen we het zelf, onwijs tof uit. De ene optie is een Maasai Lodge. In lodge vind je een eigen keuken, douche en toilet. Ze zijn lekker ruim en er zijn twee slaapruimtes waar jullie in kunnen overnachten met z’n 4e. Ben je met meer? Dan is het ook mogelijk om een extra tipi te boeken die direct naast je lodge ligt. Zo’n tipi is ongeveer 4 bij 4 meter en is tof ingericht met een kleedje, kast, lamp en verschillende eenpersoonsbedden.

Locatie van Surftribe

De plek waar je overnacht is Camping Le Vivier Campeole, deze camping ligt op een prachtige plek tussen de naaldbossen van Biscarrosse in het zuiden van Frankrijk, vlak aan de Atlantische kust! Met de auto kun je ons surfcamp in Biscarrosse gemakkelijk bereiken en je doet er dan iets minder dan 11 uur over. Heb je een paar tussenstops, dan duurt het ietsje langer.

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je een Surftribe vakantie boekt?

De prijzen voor Surftribe hangen een beetje af van het aantal mensen waarmee je reist, maar wat in ieder geval zit inbegrepen in de prijs is:

 • 7 overnachtingen in een luxe tent
 • Gebruik van het gezamenlijk terrein
 • Gebruik van surfmateriaal (zaterdag t/m vrijdag)
 • Gebruik van beachcruiser fietsen, ook voor kinderen
 • Yogalessen 5 dagen per week
 • Vrij gebruik van het zwembad, de sportvelden en sportmateriaal
 • Kinderanimatie van zaterdag t/m vrijdag

Daar kun je eventueel nog een en ander bijboeken, denk bijvoorbeeld aan:

 • 3x 1,5 uur surfles + 1 theorieles (€139,-)
 • 5x 1,5 uur surfles + 1 theorieles: (€169,-)
 • Ontbijt: ter plekke elke dag te bestellen
 • 4x avonddiner (€39 standaard / €29 voor kids 3-9 jaar)
 • Standup paddle op Lac de Biscarrosse 1,5 uur (€30,-)
 • Extra week (€75,- korting per gezin, reserveren via mail: info@surftribe.org)

Enthousiast geworden? Hier kun je een surfvakantie met Surftribe boeken!