surftribe surfvakantie familie

Met je gezin op surfvakantie? Ga mee met Surftribe!

Waarom zou je alleen met vrienden of solo op surfkamp kunnen? Dat dachten de bedenkers van Surftribe, het is namelijk toch ook super tof om zoiets met je familie te beleven! Daarom organiseren zij speciaal surfvakanties gericht op gezinnen met actieve kids. En niet zomaar een surfvakantie, want naast het surfen zijn er ook genoeg andere toffe activiteiten te doen, is er elke week een keertje live muziek én het overnachten is op een glamping! Je slaapt in super luxe Maasai Lodges of Palma Lodges. Vergeet dus die slome vakanties op de camping in Frankrijk of Spanje en ga samen op een actieve trip met Surftribe!

Ontdek Surftribe met je kids!

BBQ surftribe surftribe boarden surftribe kamp surftribe surfvakantie familie

Surftribe: Wat houdt zo’n familie surfvakantie precies in?

Deze vakanties zijn speciaal voor gezinnen met actieve kinderen van verschillende leeftijden Samen kun je overdag leren surfen en ‘s avonds slaap je in een onwijs toffe Maasai lodge of Palma lodge! Het leren surfen doe je natuurlijk niet alleen, er zijn professionele instructeurs bij die je materiaal uitlenen en precies uitleggen waar je op moet letten zodra je het water in gaat om de golven te trotseren. Niet alleen jij als ouder, maar samen met je kinderen leer je op je plank staan en golven te pakken! De surfleraren van de Surftribe zijn trouwens allemaal Nederlandstalig en ISA gecertificeerd! Alle informatie over Surftribe vind je hier

Meer dan alleen surfen!

Naast het surfen worden er trouwens ook andere activiteiten georganiseerd voor kinderen, hierdoor kun jij even chillen bij je tent en de kids kunnen nog even los gaan in het zwembad, mee doen aan andere sporten of mee doen aan de young kids yoga! Ook wordt er tijdens de momenten dat jij bijvoorbeeld zelf een yoga les volgt of surfles doet, voor animatie gezorgd voor de kinderen, hierdoor kun jij zorgeloos deelnemen. Ook is er een kinderopvang, deze is geschikt voor kinderen die niet meegaan met de surflessen en voor de kinderen tussen de 1 en 6 jaar oud. En natuurlijk moet je het kinderentertainment niet te vergeten! Denk aan longboarden, knutselen of strandspelletjes! Andere activiteiten die jij (of je kinderen) kunnen zijn SUP’en, ‘s avonds genieten van optredens van bandjes of singer-songwriters of een fietstochtje maken in de omgeving! Filmavondjes en sportwedstrijden (zoals een familie beachvolleybaltoernooi, waar zowel kinderen als ouders aan mee kunnen doen) zijn er ook elke week!

Voor wie is Surftribe?

Het is in principe een surfkamp gericht op gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden (variërend van 1 tot 18 jaar) en gecreëerd voor ouders die net als de andere lezers van WeAreTravellers een travellers mindset hebben en het tof vinden om actief bezig te zijn met elkaar. Wanneer je houdt van glamping is dit ook dé reis voor jou, je overnacht namelijk in super mooie tenten, zo kun je kiezen voor een toffe Maasai lodge of Palma lodge!

surfles Surftribe surftribe kamp gezin surftribe surfkampSurftribe surfvakantie gezin Surfkamp vakantie gezinnen surftribe

Wanneer worden de Surftribe vakanties georganiseerd?

Deze toffe vakantieweken worden op verschillende momenten georganiseerd deze zomer, tussen 1 juli en 2 september.

Waar overnacht je?

We zeiden het net al even, je kunt in verschillende accommodaties overnachten en die zien er, al zeggen we het zelf, onwijs tof uit. De ene optie is een Emporer Lodge of Maasai Lodge. In lodge vind je een eigen keuken, douche en toilet. Ze zijn lekker ruim en er zijn twee slaapruimtes waar jullie in kunnen overnachten met z’n 4e.

Locatie van Surftribe

De plek waar je overnacht is Camping Le Vivier Campeole, deze camping ligt op een prachtige plek tussen de naaldbossen van Biscarrosse in het zuiden van Frankrijk, vlak aan de Atlantische kust! Met de auto kun je ons surfcamp in Biscarrosse gemakkelijk bereiken en je doet er dan iets minder dan 11 uur over. Heb je een paar tussenstops, dan duurt het ietsje langer.

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je een Surftribe vakantie boekt?

De prijzen voor Surftribe hangen een beetje af van het aantal mensen waarmee je reist en de accommodatie die je kiest, maar wat in ieder geval zit inbegrepen in de prijs is:

 • 7 overnachtingen in een luxe tent
 • Gebruik van het gezamenlijk terrein
 • Gebruik van surfmateriaal (zaterdag t/m vrijdag)
 • Gebruik van beachcruiser fietsen, ook voor kinderen
 • Yogalessen 5 dagen per week
 • Vrij gebruik van het zwembad, de sportvelden en sportmateriaal
 • Kinderanimatie van zaterdag t/m vrijdag
 • Kinderopvang voor kinderen van 1 t/m 6 jaar

Daar kun je eventueel nog een en ander bijboeken, denk bijvoorbeeld aan:

 • 3x 1,5 uur surfles + 1 theorieles (€139,-)
 • 5x 1,5 uur surfles + 1 theorieles: (€169,-)
 • Ontbijt: ter plekke elke dag te bestellen
 • 4x avonddiner (€49 standaard / €39 voor kids 3-9 jaar)
 • Standup paddle op Lac de Biscarrosse 1,5 uur (€30,-)
 • Extra week (€75,- korting per gezin, reserveren via mail: info@surftribe.org)

Enthousiast geworden? Hier kun je een surfvakantie met Surftribe boeken!