Hamburg Cruise Days

Het grootste Cruisefestival ter wereld? Ga naar de Hamburg Cruise Days!

Droom jij van een vakantie op een cruise of vind je het gewoon machtig om van die gigantische schepen te zien? Dan zijn de Hamburg Cruise Days een event waar jij bij wilt zijn en helemaal dit jaar want dit is de grootste editie ooit!

Ben jij van 8 tot en met 10 september bij de Cruise Days in Hamburg?

Het duurt nog eventjes, maar dan barst dit evenement los op vrijdag 8 september 2017. Er zullen tijdens het hele weekend een recordaantal cruiseschepen de haven van Hamburg aan doen. In totaal zul je negen cruiseschepen zien en twee riviercruiseschepen. Door dit aantal is deze editie het grootste cruisefestival van de hele wereld. Hoe zoiets eruit ziet? Nou ‘s avonds schitteren niet alleen de schepen, maar ook laserstralen door heel het havengebied en je wordt getrakteerd op tal van ander leuks:

Hamburg Cruise Days

Hamburg Cruise Days haven Hamburg Cruise Days haven hamburg cruise days hamburg cruise days vuurwerk

Wat kun je allemaal doen tijdens het weekend van de Cruise Days?

Sowieso vind je in de haven van Hamburg allerlei bijzondere bouwwerken én leuke strandtenten. Lees hier meer over Hamburg en wat je er allemaal kunt doen. Langs het water kun je dus perfect chillen en genieten van de show. Verder is er een parade tijdens het event, vorig jaar was er een indrukwekkend vuurwerk spektakel en tijdens het hele event kun je ook optredens bekijken. Eigenlijk is de hele stad in rep en roer waardoor het extra leuk is om tijdens dit weekend een citytrip naar Hamburg te maken. Wil je vooral weten wat er speciaal te doen is tijdens het cruise weekend? Kijk dan even op Hamburgcruisedays.com.

Wil je naar Hamburg?

Handige links:

Vliegtickets naar Hamburg Hotels in Hamburg Trein naar Hamburg Fietstours in Hamburg

Tip: Koop een Hamburg Card!