Restaurants hotspots hamburg herr max

9 leuke restaurants & hotspots in Hamburg!

Benieuwd waar je in Hamburg de leukste restaurants en hotspots vindt? Wij hebben onder andere de beste burgerbars, restaurants en lekkerste taart in deze Duitse stad voor je opgezocht.

9 leuke restaurants & hotspots in Hamburg

1. Bullerei

Ben je op zoek naar goede (misschien wel de beste in Hamburg?!) steak of entrecote, lekkere biertjes en wijntjes, maar toch in een soort huiselijke setting? Dan moet je naar Bullerei gaan. Het is een van de beste restaurants in de stad en er is een Delikaart en een Restaurantkaart. Wij aten de Rumpsteak in de Deli en wil je in het restaurant eten, zorg dan dat je even van te voren reserveert, dit kan ook online via de site. De locatie is trouwens ook erg tof, want voorheen was dit restaurant een gigantisch slachthuis en ook leuk om te weten, de oprichter is Tim Maelzer en hij is een bekende tv-kok in Duitsland.

Waar vind je dit restaurant in Hamburg: Lagerstraße 34b

2. Herr Max

Iets te vieren? Of een ontembaar verlangen naar goede taart en lekkere koffie? Ga dan naar Herr Max. Neem er de chocoladetaart of kies voor de rabarber taart met merengue als topping. Of laat je verrassen door een van de marsepeinen patisserie, die zagen er namelijk ook onwijs goed uit!

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: Schulterblatt 12

3. Altes Mädchen

Bij Altes Mädchen houden ze van craft bier en daarom hebben ze 60 top bieren verzameld vanover de hele wereld. Deze kun je proeven in een mini proeverij in de vorm van een toepasselijk Altes Mädchen dienblad: Een houten zeemeermin. Je vindt Altes Mädchen om de hoek bij Bullerei. Voor eten kun je hier trouwens ook terecht en als je uitgegeten en gedronken bent, kun je bij de bakkerij in het restaurant nog even gauw een broodje meepakken voor thuis of onderweg! Handig als je in een Airbnb overnacht.

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: Lagerstraße 28b

4. Hatari

Bij Hatari kun je prima uit eten met een klein budget. Je vindt er verschillende hamburgers, schnitzel-schotels, verschillende vegetarische gerechten en flammkuchen, een soort dunne pizza. Oh en de wijn is er ook onverwacht lekker! Dus mocht je geen zin hebben in bier, bestel dan zeker een flesje rood!

Waar vind je dit restaurant in Hamburg: Eidelstedter Weg 1, Schanzenstr. 2-4 & Eulenstraße 77

5. Currywurst Foodtruck

Je kan bijna niet naar Duitsland gaan en geen currywurst eten bij een willekeurige foodtruck, het is wat voor ons de bitterbal of frikandel is. Wij aten er één bij de zilveren trailer bij Hamburg Hauptbahnhof!

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: Hamburg Hauptbahnhof

6. Cafe Johanna

Zin in een goed kopje koffie en een lekkere lunch? Ga dan naar Cafe Johanna! Je vindt dit op Venusberg 26, vlakbij het leuke bedrijfje All Things Letters(check vooral even hun windowkaraoke!). Probeer bij Cafe Johanna de geitenkaas sandwich of bestel een goed stuk taart, die zagen er ook goddelijk uit!

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: Venusberg 26

7. Otto’s Burger & The Burger Lab

Ben je een burger liefhebber? Ga dan tijdens je weekendje weg in Hamburg naar Otto’s Burger of naar The Burger Lab. Je vindt ze op verschillende plekken in de stad, dus er is al gauw een burgerbar bij jou in de buurt!

Waar vind je Otto’s Burger in Hamburg: Bahrenfelder Str. 175 & Grindelhof 33

Waar vind je Burger Lab in Hamburg: Max-Brauer-Allee 251

8. Rindermarkthalle in Hamburg

Als je fan bent van de Hallen in Amsterdam of de Markthal in Rotterdam, dan zul je ook houden van de Rindermarkthalle. Je kan er iets kopen voor thuis of onderweg, maar ook in de Rindermarkthalle zelf kun je lunchen of wat drinken. Je vindt hier op zaterdag, aan de overkant van de Rindermarkthalle, trouwens ook een leuke vlooienmarkt!

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: Neuer Kamp 31

9. Drankjes doen bij Strand Pauli

Als het lekker weer is, is Strand Pauli dat direct aan de Elbe ligt de plek waar je naartoe wilt in Hamburg! Hier kun je drankjes doen in de zon en met je blote voeten in het zand zitten. Er hangt een super relaxte vibe en zelfs als het wat fris is, trotseren de Hamburgers de kou door een dekentje over zich heen te trekken.

Waar vind je deze hotspot in Hamburg: St. Pauli Hafenstraße 89

Meer leuke hotspots en tips voor Hamburg ontdekken? Bekijk ons filmpje: