aarhus-comwell-hotel

Bijzonder overnachten | Scandinavisch designwalhalla Comwell in Aarhus

Ben je van plan de voormalig Culturele Hoofdstad Aarhus te bezoeken? Boek dan een kamer in Hotel Comwell: de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje in de Deense stad Aarhus.

Logeren bij Comwell in Aarhus

Vlak bij het centrum

Hotel Comwell is gevestigd aan de Værkmestergade, naast de Aarhus Food Market en op korte loopafstand van het centrum. Het hotel is makkelijk te herkennen, het zit namelijk in een van de hoogste gebouwen van de stad. Vrijwel overal in de stad zie je het zwarte gebouw boven de rest uittorenen, waardoor je de weg altijd terug kunt vinden. Handig!

Hay liefhebbers halen hun hart op in dit Designwalhalla

Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Comwell: het hele hotel is namelijk ingericht door het Deense designmerk Hay. En dat is maar wat fijn. In de lobby staan de comfortabelste banken op je te wachten en in elk hoekje of gaatje waar je kijkt staat een designstuk te pronken.

Klein maar fijn

De kamers van het hotel zijn niet groot, maar wel slim ingericht. De bedden zijn hemels zacht, de badkamer is van alle gemakken voorzien en het uitzicht vanaf de kamers over de stad is werkelijk prachtig. Zoals in de rest van het hotel zijn ook de kamers voorzien van Hay-meubels.

Kraakvers ontbijt

Een van de dingen waar veel mensen naar uitkijken tijdens een hotelverblijf: het ontbijt. Ook dat zit in Comwell meer dan goed. Het ontbijt is heerlijk uitgebreid met diverse soorten yoghurt, verschillende soorten kaas en vleeswaren, kraakverse broden die je zelf kunt afsnijden, zoete broodjes, vers fruit, tal van ei-gerechten en lekkere warme en koude drankjes.

Koffie to go

Leuk extraatje: op twee verdiepingen van het hotel vind je een koffie- en theestation, waar je gratis warme dranken kunt halen. Je neemt je drankje mee naar je kamer of naar buiten in toffe to go bekers.

Ook een nachtje in Comwell slapen?

Kamers zijn vanaf € 134 te boeken. Voor meer informatie over het hotel en op te boeken kijk je op Booking.com. Wil je meer informatie over Aarhus? Lees dan onze tips voor een compleet weekendje in de Deense stad Aarhus!

→ Tip: Meteen een nachtje boeken bij Comwell kan hier