Voor wie denkt dat het onmogelijk is om Tibet in te komen, wees gerust: een bezoek aan The Roof of The World is veel toegankelijker dan je misschien denkt. Mocht je overwegen om naar Tibet te gaan, bereid je dan voor op rauwe landschappen, uitgestrekte vlakten, authentieke kloosters, een rijke cultuur en het beste uitzicht op de hoogste berg ter wereld: Mount Everest. Dit alles wordt je geserveerd door één van de meest vreedzame en vriendelijkste volkeren ter wereld: de Tibetaanse Boeddhisten. Hoe dan ook staat Tibet garant voor een zeldzame, avontuurlijke en leerzame ervaring die je niet nooit zult vergeten!

8 dagen Tibet in 15 foto’s

Ik had onlangs de kans om 8 dagen in Tibet te spenderen, en gewapend met mijn camera heb ik mijn best gedaan om de trip voor je vast te leggen in beeld. Wat volgt is een serie foto’s die naar mijn mening het gevoel en de pracht weergeven van het Heilige Land en jou moeten overhalen om Tibet op je bucketlist te zetten. Maar wees er wel snel bij, want door de toenemende Chinese invloeden en de door hen doorgevoerde modernisaties verandert Tibet in een rap tempo.

tempel tibet backpacken tim tempel huizen complex tibet backpacken tim tibet landschappen backpacken route tips backpacken tibet foto backpacken tibet landschap tim tibet besneeuwde bergtoppen tibet backpacken reis tim backpacken tibet detail gebouw tibet binnen tempel backpackreis foto tibet dagelijks leven backpackreis zonsondergang tibet backpacken backpacken tibet bergen foto tibet locals bouwwerk tibet backpackreis berglandschap tibet backpacken

Meer foto’s van Tibet zien of te weten komen over hoe het is om hier te backpacken?

Mocht je meer foto’s willen zien van mijn meermaandse rondreis door Tibet, Nepal, India, Myanmar, Cambodja en Vietnam, zie dan mijn Instagram-profiel (@timvk.travelphotography)! Mocht je een vraag hebben, kun je die hier ook stellen.

Over de auteur

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

2 reacties

  1. Maria

    Wat een mooie foto’s! Echt heel tof. Ik vroeg mijzelf wel af of het reisschema van de plaatsen die je in Tibet heb bezocht online staat?

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.