Lounge doeken hipps

Travel essentials: Lounge doeken met aztec prints

Als wij op zomervakantie gaan ontbreekt er bij ons sowieso geen bikini of zwembroek in de koffer of backpack. Maar een handdoek… Ook daar kun je niet zonder. Tegenwoordig zijn die steeds leuker en er komen ook meer en meer varianten, denk bijvoorbeeld aan Hamam doeken die vaker op het strand worden gebruikt of de inmiddels welbekende ronde handdoek. Aan dat rijtje kunnen nu ook loungies worden toegevoegd. Gigantisch grote lounge handdoeken die verkocht worden in de leukste aztec prints. In Normandie hebben wij er afgelopen weekend een uitgetest en hij is mooier-dan-mooi, maar ligt ook nog eens super fijn!

Lounge handdoek van Hipps

Waar kun je deze gigantische lounge stranddoek shoppen?

De lounge handdoeken zijn van de webshop Hipps.nl en zijn zo’n 250 centimeter bij 100 centimeter groot. Gigantisch dus, als je het vergelijkt met een gewone handdoek. Hierdoor kun je er zelf ruim op liggen of het juist delen met een strand-partner in crime. Fijn voor backpacken of andere reizen zijn ze ook, want de stof is niet erg dik en de handdoeken worden verkocht in bijpassend stoffen zakken. Hierdoor voorkom je ook weer dat je hele tas of koffer onder het zand zit, als je na een dagje strand thuis komt. Perfect voor een picknick zijn ze trouwens ook!

Welke loungies van Hipps zijn er allemaal & waar zijn ze van gemaakt?

De stranddoeken zijn gemaakt van aan de ene kant mooie Kikoy/Fouta stof van 100% katoen en aan de andere kant van de stranddoeken vind je een zachte badstof. De Kikoy/Fouta stof is er in verschillende prints, zo is die van ons wat meer oranje maar heb je ook meer basic kleuren of juist een variant met meer diepe roze tints. Je kunt alle lounge handdoeken online zien, degene die wij hebben is nummer 3. De handdoeken koop je voor 45,- euro en daar zijn verzendkosten al bij inbegrepen.

Handige opbergvakken aan de zijkant van je stranddoek

Wat trouwens ook super handig is aan de lounge handdoeken, is dat er aan de zijkanten vakken zitten waarin je je spullen kun doen. Als je dus op een strandstoel aan het relaxen bent en je legt daar de lounge doek overheen, dan vind je handige opbergvakken aan beide zijkanten.

En, lijkt deze handdoek jou wel wat? Of ben je benieuwd naar hoe de ronde handdoek van Hipps er uit ziet? Bekijk dat dit artikel over de ronde handdoek zomer musthave.