valentijnscadeau idee love

5 redenen waarom dit boek het beste Valentijnscadeau idee is!

Heb je nog geen idee wat voor Valentijnscadeau je moet geven dit jaar? Maar zoek je nog wel een toffe verrassing voor je nieuwe of eeuwige liefde? Dan weten wij het perfecte cadeau! Helemaal als je vriend of vriendin net zo reislustig is als jij, maar ook als hij of zij het reisvirus nog te pakken moeten krijgen…

Top idee als je Valentijn van reizen houdt: Geef Backpack Bestemmingen als Valentijnscadeau

Idee Valentijnscadeau backpack bestemmingen

→ Bestel op Bol.com

 

1. Met dit Valentijnscadeau kun je gelijk een idee opdoen voor jullie volgende avontuur

Wat is er nou leuker dan een nieuwe reis plannen? Oke, daadwerkelijk op reis zijn natuurlijk, maarja als je Valentijnsdag gewoon thuis viert dan kun je je het best vermaken met het op doen van nieuwe reisinspiratie! En dat kun je gemakkelijk doen met het boek Backpack Bestemmingen, in het boek staan namelijk de 23 mooiste reizen voor backpackers. In het boek reis je van Sri Lanka tot IJsland en van West-Canada tot aan Zuid-Afrika. Tijdens het bladeren kun je bovendien meteen zien of je Valentijn en jij wel naar dezelfde plekken willen of dat er nog onderhandeld moet worden over de volgende reisbestemming!

2. Voorin is genoeg plek om een lief stukje te schrijven voor jouw grote liefde

Natuurlijk moet je met Valentijnsdag ook vertellen waarom je zo gek op iemand bent en op het begin van het boek is daar genoeg ruimte voor. Schrijf op de eerste twee pagina’s waarom je zoveel van jouw Valentijn houdt en maak van dit reisboek meteen een persoonlijk cadeautje!

3. Met dit boek heb je een stoer Valentijnscadeau te pakken dat niet te zoetsappig is

Wij zijn zelf niet meer zo gek op prullaria waar je uiteindelijk niet zoveel aan hebt… Denk aan plastic rozenblaadjes die na 14 februari in een vuilniszak verdwijnen, een hartjeslamp die je na Valentijnsdag nooit meer aanzet of een reusachtige knuffel die op zolder of onder je bed verdwijnt. Je maakt ons blijer met iets dat met reizen te maken heeft. Ook op Valentijnsdag. Een vliegticket zou natuurlijk helemaal een fantastisch idee zijn, maar als dat boven je budget ligt (grote kans!) dan is een stoer boek zoals Backpack Bestemmingen een perfect alternatief! Bovendien is het boek zowel leuk voor chicks als voor gasten, dus of je nou een Valentijnscadeau voor hem of voor haar zoekt, in beide gevallen heb je hiermee een goed kadootje te pakken.

4. Dit boek is na Valentijn ook nog leuk

Past eigenlijk een beetje bij nummer drie hierboven: Dit boek is niet iets wat je na Valentijnsdag dumpt of weggooit. Na Valentijnsdag heb je hier ook nog iets aan en om het toch een beetje romantisch te maken, kun je na het geven samen op zoek gaan naar jullie volgende backpack bestemming! Of je kan natuurlijk even terugdenken aan de toffe reizen die jullie misschien al samen gemaakt hebben.

5. Als je het boek bestelt via Bol.com heb je het de volgende dag al in huis (handig voor lastminute-kadootjes-kopers)

Ohja ben je zo iemand die altijd super lastminute een kadootje moet kopen? Dan kun je gemakkelijk bij Bol.com terecht, de dag na het bestellen ontvang je het boek namelijk al thuis. Ook kun je Backpack Bestemmingen kopen bij Bruna of bij Bijenkorf en bij plaatselijke boekwinkels, dus als je pas op 14 februari iets gaat kopen kun je ook nog daar terecht.

→ Bestel Backpack Bestemmingen als Valentijnscadea

 

Valentijsncadeau idee backpack bestemmingen

valentijnscadeau idee valentijnscadeau idee Backpack Bestemmingen Boek cadeau reiziger valentijnscadeau idee

→ Bestel Backpack Bestemmingen als Valentijnscadea