JBL review box muziek

Deze 6 redenen bewijzen dat de JBL de perfecte speaker is voor op reis!

Stel dat je een villa huurt op Ibiza en er bij het terras of jullie prive zwembad geen muziek is, dan is het toch best relaxt als je je eigen speaker bij je hebt toch? Hoe moet je anders naar al die heerlijke zomerhitjes luisteren! Wij mochten onlangs van Bol.com een JBL Speaker testen (de JBL Charge 3) en na uitvoerig onderzoek bewijzen onderstaande redenen wat ons betreft dat de JBL de perfecte speaker heeft voor op reis!

1. Wireless

De JBL speakers kun je wireless gebruiken. Je kan de speakers vooraf opladen en vervolgens heb je ook geen kabeltje nodig om muziek vanaf je laptop of smartphone af te spelen. Ideaal als je buiten zit toch! Bovendien hoef je ook geen app of iets dergelijks op je telefoon of laptop te zetten, je moet het apparaat alleen aan je apparaten toevoegen bij je bluetooth verbindingen. Oh en bang zijn dat je JBL snel leeg gaat, hoeft ook niet. De JBL Charge 3, die wij hebben getest, kan namelijk 20 uur mee als de accu volledig is opgeladen!

2. Hip kleurtje

Koningsblauw, oceaan turquoise of op en top oranje, noem een kleur en grote kans dat de JBL van je keuze in iets soortgelijks te vinden is. Met name de JBL Go, die door het kleine formaat perfect is voor op reis, is in veel varianten te koop. Er worden ook steeds vaker limited editions uitgebracht, dus mocht je iets uniekers willen dan is dat ook mogelijk. Zo is er nu een special edition met legerprint, aztec patroon en snoeiharde strepen of kruizen.

3. Waterdicht

JBL maakt ook speakers die spatdicht of zelfs volledig waterdicht zijn. Een van die modellen is de JBL Flip 4, deze is volledig waterdicht. Zo hoef je dus niet te vrezen wanneer iemand een bommetje in het zwembad maakt, maar ook niet wanneer je festivaldag in het water dreigt te vallen tijdens een fikse regenbui. Hetzelfde geldt trouwens voor de JBL Charge!

4. Perfecte sound

Of je er nu muziek mee luistert waar een flinke beat en bass in zit, of dat je even een telefoongesprek wilt voeren (want ook dat kan met de JBL). In elk geval geeft de JBL Charge een perfecte sound. Dat de bass ook lekker sterk is, kun je trouwens ook goed zien aan de zijkant want daar zie je de JBL Bass Radiator tijdens een liedje flink meedreunen op de muziek. Bovendien kun je er 3 verschillende smartphones, tablets of laptops op aan sluiten, dus mocht iemand net een nummertje draaien dat jou niet zo bevalt dan zet je die met een handomdraai af.

5. De “JBL Charge” laad je telefoon op!

Als je denkt dat je alle features van de JBL Charge kent, kom je er ineens achter waarom deze speaker zijn naam eigenlijk heeft. Wat blijkt: De JBL Charge heet zo omdat hij je telefoon kan opladen (charge betekent vanuit het Engels naar Nederlands natuurlijk opladen) door de ingebouwde accu van 6000 mAh! Bizar toch?! Hoef je tijdens het muziekluisteren dus nooit bang te zijn voor een lege telefoon.

6. Budgetproof

Last but not least: Een travel gadget kan nog zo tof zijn, maar als het onbetaalbaar is dan gaat de lol er al snel vanaf. Gelukkig valt de prijs bij de JBL vaak mee. De JBL Go kun je namelijk al kopen 29,99 euro, de JBL Flip kost 99,- euro en de JBL Charge is iets duurder en kost 179,- euro. Je kan verschillende JBL’s bestellen bij Bol.com