Zoek je nog een tof cadeautje om te geven tijdens kerst? Geef het boek Backpack Bestemmingen cadeau! In het boek staan de mooiste reizen voor backpackers. Je vindt in het boek heel veel fijne foto’s maar ook 23 handige routes waardoor je meteen je volgende backpackreis kunt gaan plannen. Het boek neemt je mee van Sri Lanka tot IJsland en van Zuid-Afrika tot West-Canada. Backpack Bestemmingen kost 20,- euro en is een perfect budget voor een mooi cadeautje.

Geef Backpack Bestemmingen cadeau

Sinterklaas cadeau reiziger tips

Bestel nu bij Bol.com

 

Bestel op tijd, want het boek is een van de populairste reisboeken van dit moment

Tijdens Sinterklaas vloog Backpack Bestemmingen al flink hard over de toonbank, het stond in de top 5 van best verkochte reisboeken van Bol.com. Omdat er bij Bol.com nog maar een paar liggen, is het slim om jouw exemplaar op tijd te bestellen voor het boek uitverkocht is.

Hier kun je Backpack Bestemmingen bestellen

Je kan Backpack Bestemmingen onder andere online kopen bij de volgende webshops en natuurlijk bij boekwinkels bij jou in de buurt:

Bestel nu bij Bol

Over de auteur

Redactie We Are Travellers

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Verliefd op Nederland banner 2