Wat te doen op Nusa Penida hotel airbnb tentacle

Airbnb Tegoedbon: Met deze kortingscode krijg je €35 euro korting!

Tijdens het reizen maken wij super veel gebruik van Airbnb’s en het fijne is, dat dit ook nog eens vaak met korting kan. Ben jij ook op zoek naar een Airbnb tegoedbon of Airbnb kortingscode? Dan ben je hier op de goeie plek, wij mogelijk namelijk via deze link iedereen €35 euro korting geven op je eerstvolgende overnachting. Chill toch?

Hoe werkt zo’n Airbnb tegoedbon dan?

Als je je via deze link aanmeld bij Airbnb dan ontvang je als het ware 35 euro reistegoed. Oftewel een tegoedbon van 35 euro die je vrij kan besteden voor je volgende overnachting. Waarom Airbnb dit mogelijk maakt? Omdat ze zoveel mogelijk mensen met hun platform en manier van overnachten kennis willen laten maken! Je hoeft je dus alleen maar via hier aan te melden en je ontvangt de korting (dit kan als super makkelijk met Facebook of met je mailadres).

Ontvang meteen je €35 Airbnb tegoedbon

Hoe wordt de korting verrekend als je een Airbnb zoekt?

Het tegoed dat je krijgt door via ons aan te melden wordt bij je eerste overnachting meteen van de prijs afgehaald, je hoeft dus niet nog ergens een extra code of iets dergelijks in te voeren. Het wordt meteen verrekend. Het ziet er als het goed is uit zoals onderstaande voorbeeld, je “reistegoed” wordt automatisch van de prijs afgehaald.

Airbnb tegoedbon voorbeeld korting 35 euro

Hoelang is deze tegoedbon van Airbnb geldig?

In principe heb je één jaar de tijd om jouw kortingscode te gebruiken. Het tegoed blijft dus gewoon op je account staan zolang je het niet gebruikt. Je kan dus ook nu aanmelden en pas over 6 maanden een Airbnb boeken.

Airbnb tegoedbon kortingscode 35 euro korting

Waar kun je allemaal in Airbnb’s overnachten?

Wij hebben op onwijs veel plekken in Airbnb overnacht. Het hoeven ook echt niet altijd huizen of kamers te zijn bij een woning waar iemand zelf woont. Via Airbnb zijn wij ook meer dan eens terecht gekomen in Bed & Breakfasts of kleinere hotels of hostels. Het concept is wel dat je bij een local of iemand thuis slaapt, maar in de praktijk blijkt dat dus niet altijd zo te zijn. Iets dat wij op zich wel fijn vonden, want zo kwamen we soms bij super leuke kleinere B&B’s terecht. Een van onze laatste overnachtingen was bijvoorbeeld in een huisje op Nusa Penida vlakbij Bali waar we bij onze overnachting ook een Banana Pancake kregen elke ochtend. In Reims in Frankrijk hebben we dan wel weer in een Airbnb overnacht die van een vrouw was die daar woonde met haar dochtertje. Zij waren weg dat weekend dus wij hadden hun huis een paar dagen voor onszelf. In Taiwan en IJsland hebben we ook veel gebruik gemaakt van Airbnb en ook in Berlijn een keer. Andere plekken waar we er gebruik van hebben gemaakt zijn New York, in West-Canada en ook in Nieuw-Zeeland sliepen wij soms in Airbnb’s. Onder andere in Auckland en in Christchurch.

Is overnachten in een Airbnb goedkoop?

Je hebt best prijzige Airbnb’s, maar ook onwijs goedkope en helemaal als je zo’n kortingsbon gebruikt kun je er voordelig in slapen. Op de site kun je ook duidelijk aangeven in wat voor prijscategorie je iets zoekt en dan worden op de kaart alleen Airbnb’s vertoond die passen bij jouw wensen.

Hoe weet je of een Airbnb fijn is en een goede keuze?

Wij checken altijd reviews en alle foto’s voordat we een Airbnb boeken. In reviews kun je vaak goed teruglezen hoe een plek écht is. Bovendien worden op de site ook buitenlandse teksten automatisch in het Nederlands vertaald, waardoor je ook niet hoeft te klungelen met Google Translate. De foto’s geven vaak ook een goed beeld van of een plek fijn is of niet, dus zorg zeker dat je daar een beetje doorheen scrollt voordat je op reserveren klikt. Ook kun je kijken of de verhuurder een superhost is of niet, als een verhuurder dat is dan zijn het vaak personen die vaker hun Airbnb’s verhuren en op een goede manier.

Ontvang meteen 35 euro korting