Als je dacht dat onze video over West-Canada vet was, dan moet je ook zeker deze film van Yukon kijken! In minder dan 2 minuten nemen we je mee op reis naar dit onbekende stukje noord-Canada. Het territorium Yukon wordt nog niet overspoeld door toeristen en doordat je hier bijna als de enige reiziger rondtrekt, heb je de imposante natuur vrijwel constant voor jezelf alleen. Hier ervaar je echt het rauwe en ruige Canada zoals je het hoop te ervaren. Iets wat je in het druk bezochte Jasper of rondom de fel blauwe gletsjer meren in British Columbia niet altijd meer voelt, simpelweg doordat er zoveel mensen op af komen. Zoek je dus een stukje off-the-beaten-track Canada? Of wil je graag meer van Canada zien als je al in West-Canada bent geweest? Dan raden we je zeer zeker de Yukon aan, bekijk hieronder waarom:

Door deze video wil jij ook naar Yukon

Benieuwd naar onze reisroute in Yukon?

Wij hebben een complete blog geschreven over onze rondreis door Yukon, deze route kun je hier bekijken. Ook hebben we allerlei tips verzameld voor de hoofdstad, check hier alle info over Whitehorse. Maar we hebben ook geschreven over de South Canol Road, het indrukwekkende Kluane National Park en hoe je beren kunt spotten in Canada.

→ Bekijk hier al onze Yukon tips

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.