Chase the sun nosun roadtrip

Tijdens deze ultieme Scandinavië roadtrip wordt het NOOIT donker: Versla jij de zon?

We hebben weer zo’n toffe en bijzondere reis ontdekt, dus dit moesten we even met jullie delen. Tijdens deze 3 daagse roadtrip naar Zweden en Noorwegen van NoSun.nl worden jullie uitgedaagd om de zon te verslaan in 1 dag. Het doel is dat het tijdens jouw roadtrip NOOIT donker wordt. Hoe doe je dat? Nou, je vertrekt in Nederland tijdens zonsopgang op midzomernacht en vervolgens rij je zo snel als je kan naar de middernacht zon in Scandinavië. Let’s chase the sun!

Versla jij de zon tijdens deze midzomernacht roadtrip?

Het idee voor deze roadtrip ontstond bij NoSun.nl tijdens een avondrit van Oostenrijk naar Nederland rond 25 juni 2016. De vraag van de rit: Hoe ver moet je rijden om de zon te verslaan? Wanneer moet je vertrekken en hoe lang moet je rijden om op een bestemming te komen waar het niet donker wordt en het hele seizoen licht blijft? De rekensom was gauw gemaakt en de verwachting was dat je ongeveer één dag nodig hebt om ver genoeg naar het noorden te kunnen rijden. Iets dat getest moest worden vonden de reisfanaten bij reisorganisatie NoSun.nl, dus bedachten ze deze roadtrip!

Geef je met z’n tweeën op en kies zelf de beste route

Een grote variatie aan wegen en bruggen zullen op je pad komen en je kan tijdens deze roadtrip zelf kiezen voor welke route je gaat. De snelle autobahn of juist verlaten authentieke Zweedse weggetjes? Jij kiest! Je kan je voor deze roadtrip met z’n tweeën opgeven en de prijs die je ziet is dus ook voor twee. In die prijs zitten (hotel of camping) overnachtingen en ontbijt inbegrepen, BBQ bij de finish en een lunch plus diner op de tweede dag. Het vertrek van deze roadtrip is op 23 juni, check hier snel de beschikbaarheid!

chase the sun roadtrip nosun

→ Bekijk hier al onze Noorwegen artikelen