Norway Trail in noorwegen

The Norway Trail: De ultieme hike reis in Noorwegen!

Gek op wandelen? Verliefd op ruige natuur? En lijkt het jou wel tof om een ultieme hike reis te beleven in Noorwegen? Dan wil je mee met The Norway Trail! Dit is een 7-daagse trektocht die je mee neemt langs de mooiste vergezichten, indrukwekkende natuur en je passeert de tofste watervallen, fjorden en bergen. Tijdens deze trip ga je echt even off the grid en beleef je een onvergetelijke trip in misschien wel een van de mooiste en meest ruige stukjes van Europa!

Ga mee met The Norway Trail

The Norway Trail boek je hier

The Norway Trail noorwegen Norway Trail Norway Trail Norway Trail in noorwegen Norway Trail

Voor wie is The Norway Trail?

Deze reis is voor iedereen die droomt van een ultiem hike avontuur en die benieuwd is naar Noorwegen. Je wordt tijdens deze trip namelijk helemaal ondergedompeld in de mooiste natuur en je loopt elke dag dwars door het mooiste nationale park van Noorwegen: Hardangervidda.

Alleen wandelen of samen op pad?

Tijdens The Norway Trail kun je samen met andere reizigers lopen, met je eigen reismaatje wandelen of gedurende de dag gewoon solo op avontuur gaan. Je hiked zoals jij het fijn vindt! Per trail kunnen zich maximaal 35 deelnemers opgeven en op de route zijn ook gidsen die je kunnen helpen of begeleiden. Dus no worries over dat je verdwaald in de natuur of als iets even niet lekker gaat. Elke ochtend krijg je sowieso een briefing en daarna kun je zelf bepalen hoe je loopt. Je bent niet alleen in de wildernis (tenzij je dat even wilt natuurlijk) en tegelijkertijd is dit ook weer geen groepsreis waarbij je alles samen moet doen. Je reist en hiked dus precies zoals jij wilt!

Waar slaap je?

Tijdens The Norway Trail leef je echt even buiten en slaap je een week lang in je eigen tentje op de allermooiste plekken off the beaten track. Je gidsen begeleiden je hier ook naartoe. Enige dat wel goed is om te weten: Alleen op de basecamps zijn er sanitaire faciliteiten aanwezig. Je zult het dus wel eventjes moeten doen zonder douche of toilet, maar wie heeft dat nodig als je in ‘The middle of Nowhere’ bent! En bovendien kan ‘douchen’ ook prefect in een meer! Lees hier meer over deze reis

The Norway Trail tips hikeThe Norway TrailThe Norway Trail watervalvakantie The Norway TrailNorwayTrail kamperen

Je opgeven voor The Norway Trail?

Lijkt zo’n trip naar Noorwegen je wel tof? De basisprijs is €540 en daarin is dan het volgende inbegrepen:

  • 7 kampeer-overnachtingen waarvan 2 bij comfortabele campings en 3 bij comfortable campings en 4 in de ongerepte natuur
  • Begeleiding van Nederlandstalige gidsen
  • GPS tracking systeem voor noodgevallen
  • Trailapp The Norway Trail

Hoe zit het met eten?

Eventueel kun je voor €105 een foodpack extra bij bestellen, er staat dan ook een pakket vol eten (het bestaat uit adventurefood maaltijden, die makkelijk te bereiden zijn door er simpelweg warm water bij te gieten) voor je klaar wat je mee kan nemen. Maar je kan natuurlijk ook zelf vooraf inkopen doen en zelf boodschappen mee nemen. Naast adventurefood zitten er in het pakket ook enkele desserts en energy bars, net als een kooksetje met gasflesje zodat je alles op kan warmen.

Zo kom je in Noorwegen

Wat je verder bij moet boeken of zelf moet regelen is je vervoer naar Noorwegen en een tent. Maar ook dit kun je direct bij boeken als je je reservering voor The Norway Trail doet, dan betaal je nog de volgende extra’s:

  • Vluchten heen en terug vanaf €310 naar Bergen Airport (inclusief shuttle H/T naar basecamp van de trail)
  • Huur kampeermateriaal €79

Oh en voor wie benieuwd is naar wat voor kampeerspullen je dan mee krijgt: Het kampeermateriaal bestaat uit een sterke lichte drie seizoenstent (met aluminium stokken), een warme slaapzak (comfort temperatuur minimaal 0 graden), een slaapmatje (isolatiewaarde R-waarde minimaal 3), een liner en extra rotsharingen. Mocht je dit al thuis hebben, kun je ook je eigen gear mee nemen natuurlijk.

Hier kan je de trip boeken

Wanneer is deze Noorwegen trip?

Er worden verschillende trails georganiseerd in Noorwegen in de zomer van 2023, dus je kan op 16 verschillende afreisdata mee. Gedurende de hele zomer wordt er op vrijdag en zondag naar Noorwegen gereisd en dit start vanaf vrijdag 14 juli en duurt tot en met dinsdag 5 augustus. Check hier de precieze data waarop je mee kan doen en kan starten met The Norway Trail!

Geef je nu op!

Dus, lijkt deze bijzondere hike trip je wel wat? Boek dan hier je reis meteen! De trip zal plaatsvinden in de zomer van 2022 en de prijs is dus afhankelijk van de door jouw gekozen extra’s!

→ Meer info & opgeven The Norway Trail