boutique hotel texel op oost

Boutique Hotels Nederland: Dit zijn de leukste adresjes!

Ben jij ook zo gek op prachtige boutique hotels? Hotelletjes die net even anders zijn en iets meer aandacht voor details hebben dan andere hotels? Die net wat luxer zijn, unieker, intiemer of juist eigenzinniger dan hotelketens of B&B’s? Waar meer oog voor detail is en meer persoonlijke aandacht? Als je daar van houdt, snappen je helemaal! Op zo’n plek slapen is al een heel ervaring! Omdat wij er ook zo gek op zijn hebben wij een overzichtje gemaakt van de mooiste boutique hotels in Nederland. Hieronder vind je het overzicht van onze favoriete adresjes. We hebben ze onder verdeeld per plek, stad of gebied, zodat je gericht kunt zoeken. Oh en alvast een waarschuwing, het ene adresje is nog leuker dan het andere dus als je van plan was om maar één tripje te maken… hou maar vast meer dagen vrij, want je wilt hierna waarschijnlijk meer weekendjes weg! Grote kans dat je in meerdere boetiek hotels wel een nachtje zou willen logeren!

Boutique Hotels Nederland

Ontdek de leukste Boutique Hotels in Nederland, dit zijn onze favoriete adresjes:

boutique hotel nederland texel

Wist je dat het op Texel barst van de mooie boetiekhotels? Verspreid over het eiland kun je verschillende heerlijke adresjes vinden. Een van onze favorieten is bijvoorbeeld Op Oost!

→ Boutique Hotels op Texel

boutique hotel nederland maastricht

In het zuiden van Nederland zijn zoveel toffe adresjes te vinden, over Maastricht alleen al konden we een uitgebreide lijst met waanzinnig mooie boetiekhotels maken!

→ Boutique Hotels Maastricht

boutique hotel nederland tips Utrecht

In het hart van Nederland, in Utrecht Centrum, vind je ook fantastische boutique hotels. Benieuwd bij welke adresjes je zeker een overnachting moet boeken? Check onze tips!

→ Boutique Hotels Utrecht

boutique hotel in Nederland amsterdam

In Amsterdam barst het natuurlijk van de hotels, maar waar vind je de mooiste? Wij zetten de fijnste boutique hotels in Amsterdam voor je op een rij!

→ Boutique Hotels Amsterdam

Wat is een boutique hotel?

Je hoorde voorheen vooral in Amerika over boutique hotels, maar ook in Europa en Nederland hoor je er steeds vaker over. Wat het is? Nou, er wordt geen hotel met een boutique (lees: winkeltje) bedoelt. Met deze term, boutique hotel / boetiekhotel, wordt vooral aangegeven dat het om een kleinschalig hotel gaat. Geen hotelketen dus, maar juist een intiemer hotel dat met veel persoonlijke aandacht wordt gerund en met veel oog voor detail is ingericht. Hier wordt net even dat tikkeltje extra gegeven en ligt het niveau vaak hoog. Deze hotels zijn vaak uniek en wat luxer, al hoeven ze helemaal niet per se veel meer te kosten per nacht. Verder zijn er vaak niet al te veel kamers.

Meer leuke boetiekhotels of andere fijne accommodaties ontdekken?

Wil je meer leuke boetiekhotels of ander type accommodaties in Nederland ontdekken? Op WeAreTravellers vind je tips voor allerlei soorten tripjes weg in eigen land! Check bijvoorbeeld ook de allermooiste B&B’s in Nederland. Of wat dacht je van de tofste yurts in Nederland? Of een keer slapen in een super romantische hotel? Of ben jij zo iemand die vooral gek is op zon, zee en strand? Dan moet je ons lijstje met mooie huisjes aan zee eens lezen! Mis deze artikelen en tips in ieder geval niet:


Verliefd op nederland

Wij zijn… Verliefd op Nederland

Oeh en voor we het vergeten: Heb jij hét boek over de tofste plekken in Nederland al? Verliefd op Nederland is een van onze nieuwste reisboeken en hierin ontdek je het beste van eigen bodem. Er staan onwijs veel foto’s, tips, onbekende spots én toffe overnachtingsplekken in! Als je meer leuke to do’s zoekt voor thuis, dan is dit boek echt een aanrader. Bestel het boek nu (met gratis verzending):

→ DIT BOEK WIL IK

 


Ken jij een ander mooi boutique hotel in Nederland? Vertel ons je tip!

Ken jij een ander mooi boetiekhotel? Of heb je een tip voor ons? Laat jouw favoriete adresje of tip hieronder weten en wie weet nemen we het op in een van onze artikelen!