5 x Slapen bij een prachtig boutique hotel in Den Haag

Den Haag is een stad waarbij er voor ieder wel iets is, ideaal voor een weekend of weekje weg in eigen land. Je kan er heerlijk shoppen in de vele winkeltjes en boetieks, kunst bekijken in de verschillende musea, het Koninklijk Huis bewonderen en ook strandliefhebbers zitten hier op hun plaats. Om volop van Den Haag te kunnen genieten en alles even gezien en gedaan te hebben reken je best meer dan één dag uit. We zetten alvast de 5 mooiste boutique hotels van Den Haag op een rijtje zodat je alvast een prachtige hotelovernachting hebt.

Boutique Hotel Den Haag: 5 plekjes waar je wilt logeren

Ontdek de leukste adresjes en onze favoriete boutique hotels in Den Haag:

1. Residenz Stadslogement

Het Residenz Stadslogement was vroeger bewoond door een Spaanse consul-generaal, en straalt luxe uit. Dit prachtige gerestaureerde herenhuis heeft ruime suites en luxe appartementen waardoor het moeilijk kiezen is waar je wil verblijven. Het hotel is heel centraal gelegen met rondom heel wat restaurants en attracties, het is de ideale uitvalsbasis. Je kan de dag in het hotel starten met een stevig ontbijt, dat inclusief in de prijs is, en daarna de stad gaan ontdekken. Doe je dat liever met de fiets? Dan kan je in het hotel ook fietsen huren.

→ In het Residenz Stadslogement logeren? Boek dan hier je overnachting

Boutique hotel Den Haag-Residenz Stadslogement Residenz Stadslogement, Boutique hotel Den Haag

2. The Collector Hotel

Midden in de stad vind je The Collector Hotel, een echt pareltje! Hun prachtige vintage kamers hebben een kleine luxueuze touch waardoor je meteen een wauw-gevoel hebt. Ook al zit je midden in de stad, last van geluidsoverlast zal je hier niet hebben. Na een dagje stappen in Den Haag kan je heerlijk neerploffen in het zachte bed. Het ontbijt is in grab-and-go stijl en wordt in een ontbijtzakje geleverd aan je kamer, maar wie liever niet ontbijt op bed eet kan tegen een toeslag aan het ontbijtbuffet aanschuiven. In de buurt van het hotel vind je heel wat restaurants en de Foodhallen. Lekker eten en heerlijk slapen, klinkt als een perfecte citytrip toch?

→ In The Collector Hotel logeren? Boek dan hier je overnachting

Boutique hotel Den Haag-The Collector Hotel The Collector Hotel, Boutique hotel Den Haag The Collector Hotel

3. Boutique Hotel De Salon

Boutique hotel De Salon heeft mooie luxe kamers en ligt in een straat met tal van winkels en restaurants. De uitbaters van het hotel helpen je dan ook heel graag met je bezoek aan de stad. Verborgen pareltjes ontdekken? Check! Door de ruime en mooie kamers voel je je koning(in) te rijk. In de ochtend kan je dan ook genieten van een heerlijk, royaal ontbijt. Naast overnachten in het hotel kan je ook evenementen organiseren en trouwen in de tuin van De Salon.

→ In De Salon logeren? Boek dan hier je overnachting

Boutique Hotel De Salon, Boutique hotel Den HaagBoutique Hotel De Salon Boutique hotel Den Haag, Boutique Hotel De Salon

4. La Paulowna Boutique Hotel

La Paulowna Boutique Hotel is een duurzaam hotel en is een officieel Green Key Hotel. Dat is een keurmerk voor hotels die rekening houden met duurzaamheid, milieu en natuur. Er wordt onder andere Fairtrade koffie geschonken en zuinig omgegaan met water zonder dat jij, als gast, hier hinder van zou ondervinden. Je kan dus genieten van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt. Hun in house restaurant serveert biologische en seizoensgebonden producten. Je kan hier terecht voor een vers ontbijt, heerlijke lunch en een diner geïnspireerd met gerechten uit het Baskenland.

→ In La Paulowna logeren? Boek dan hier je overnachting

Boutique hotel Den Haag, La Paulowna Boutique Hotel La Paulowna Boutique Hotel, Boutique hotel Den Haag

5. Park Centraal Den Haag

Dit boutique hotel staat voor 160 jaar erfgoed in Den Haag en is heel mooi gerestaureerd met moderne design kamers die je meteen laten thuisvoelen. In De Bar, hun in house lounge, kan je terecht voor een hapje en een drankje. Naast overnachten kan je ook werken in het hotel. Ideaal voor alle remote werkers die graag eens op een nieuwe, inspirerende plaats werken. Daarnaast is Park Centraal ook geschikt voor evenementen en meetings, en is hun binnentuin en terras een officiële trouwlocatie. Hun ruimtes geven uitzicht op de Paleistuinen, de binnentuin of het Hofkwartier. Voor ieder wat wils! Een hotel voor iedere bezoeker.

→ In Park Centraal logeren? Boek dan hier je overnachting

Boutique hotel Den Haag, Park Centraal Park Centraal, Boutique hotel Den Haag

In welk boutique hotel in Den Haag zou jij willen overnachten? Of ken je juist nog een ander leuk adresje wat echt thuis hoort in dit rijtje? Laat het hieronder weten in een reactie!→ Bekijk hier al onze Nederland artikelen