Weesp, boutique hotel

7x de mooiste boutique hotels in Weesp

Monumentale panden, oude gevels, leuke pleintjes en een indrukwekkend fort; de vestingstad Weesp is een mooie plek voor een weekendje weg of een midweek vakantie. Je bent hier niet ver van Amsterdam en midden in het Gooi en de Vechtstreek; Weesp is een fijne stad om te verblijven. De mooiste boutique hotels in Weesp op een rij voor een topvakantie. Wanneer je in Weesp bent, maak dan bijvoorbeeld een rondvaart over de Vecht, bezoek het Fort Uitermeer en struin door het historische centrum. Je vindt er zeker tweehonderd monumenten. Ga langs bij brouwerij Wispe voor een lokaal biertje en verken de omgeving van Weesp ook. Bezoek Museum Singer in Laren, ga naar het Muiderslot en ontdek de Loosdrechtse Plassen. Na een dagje vol belevenissen, slaap je het fijnst in deze boutique hotels in Weesp.

Boutique hotels Weesp

Ontdek de mooiste boutique hotels in Weesp:

boutique hotels weesp tips

1. Boutique Hotel Weesp

Fijn overnachten in het centrum van Weesp? Boek dan een overnachting in het Boutique Hotel Weesp. Dit hotel ziet er stijlvol uit en heeft ruime en lichte kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er zit een restaurant bij het hotel. Vanuit dit hotel wandel je zo het centrum van de stad in.

Boek hier je overnachting

Boutique Hotel Weesp

2. The Clock Tower

Slapen in een kerktoren? In hotel The Clock Tower in Weesp kan dat. Het hotel heeft luxe suites die je helemaal het gevoel geven een fijn weekend weg te zijn. De kamers zien er sfeervol uit en hebben allemaal een eigen badkamer, bureau en koffiezetapparaat. Vanuit de kamers heb je een mooi uitzicht op de tuin van het hotel. Bij dit 5 sterren-hotel krijg je iedere ochtend een fijn ontbijtje en het is heel centraal gelegen.

Boek hier je overnachting

The clock tower

3. Het Voorhuis boerderij Hoeve Vrede Best

Net buiten het centrum van Weesp, ligt een mooie boerderij aan de rivier de Vecht. In Het Voorhuis boerderij Hoeve Vrede Best, vind je een fijn appartement waar je goed kunt overnachten. Vanuit de B&B heb je uitzicht op de rivier en het appartement is voorzien van een bad- en woonkamer en een slaapgedeelte. De boerderij stamt uit 1890 en ligt heel landelijk. Hij ligt op drie kilometer afstand van Weesp en vlakbij Fort Uitermeer. Vanuit deze locatie ben je zo midden in de natuur en kun je gemakkelijk wandelen, fietsen en suppen.

Boek hier je overnachting

Het Voorhuis

4. Boerenhofstede de Overhorn

Nog zo’n mooie boerderij net buiten het centrum van Weesp: Boerenhofstede de Overhorn. Deze boerderij ligt ook aan de rivier de Vecht en heeft een fijne, landelijke stijl. Er zijn verschillende kamers en appartementen beschikbaar in deze boerderij uit 1886. Elke kamer heeft een eigen badkamer en er is iedere ochtend een fijn ontbijtje voor de gasten. De tuin bij de accommodatie is ook voor de gasten, dus daar kun je goed relaxen en van de rust genieten. Op het erf van de boerderij lopen kippen, schapen en paarden rond, dus je hebt een echte boerenervaring hier. Vanuit deze accommodatie ben je zo bij Fort Uitermeer en kun je in het natuurgebied Naardermeer wandelen.

Boek hier je overnachting

Boerenhofstede

5. Mooi appartement in de regio

Tussen Amsterdam en Weesp in, ligt een fijn appartement midden in de natuur. Dit appartement ‘Geinzicht’ ligt aan de rivier de Gein en heeft een tuin, een slaapkamer, eethoek, keuken en badkamer. Er zijn drie appartementen te boeken bij deze accommodatie. Ze zijn allemaal sfeervol ingericht en je hebt er alles wat je nodig hebt voor een fijn weekendje weg. Geinzicht ligt op het terrein van het biologisch melkveebedrijf van de eigenaars. Zo krijg je meteen een kijkje achter de schermen van het bedrijf.

Boek hier je overnachting

Weesp, boutique hotel

6. Vecht & Weide Weesp

In het buitengebied van Weesp ligt het appartement Vecht & Weide Weesp. Dit appartement ligt heel landelijk en heeft een mooi uitzicht op de tuin. Het huisje heeft een eigen ingang, een terras, zithoek en volledig uitgerust keuken en een badkamer. Er is een picknickplaats bij het appartement, dus je kunt hier ook fijn buiten zitten. Vanuit deze locatie wandel je heel gemakkelijk de natuur in en je bent ook redelijk snel in Weesp en Amsterdam.

Boek hier je overnachting

Straatje in Weesp

7. Overnachten in een luxe paardenhuis in Weesp

Altijd al eens willen overnachten in een oude stal? In de buurt van Weesp kun je dan goed overnachten bij Hestar Husid, een onderdeel van de stoeterij hier voor IJslandse paarden. Je slaapt in een groot appartement met een mooi uitzicht op de omgeving. Het huis heeft een slaap- en badkamer, keuken en een terras. In het appartement zit ook een open haard, voor de fijne, knusse avonden binnen.

Boek hier je overnachting

Hestar Husid

Meer leuke boutique hotels ontdekken?

Nederland barst van de leuke boutique hotels! Als je het ook tof vindt om op een andere locatie te overnachten, dan is een van deze lijstjes misschien ook wel interessant:

→ Bekijk hier alle artikelen over Nederland