Boutique hotel utrecht bunk

De fijnste boutique hotels in Utrecht Centrum!

Wil je een nachtje in Utrecht Centrum logeren, in een bijzonder boutique hotel? Waar net iets meer aandacht is voor de kamers en gasten is, dan in een hotelketen? Dan ben je hier precies op de goede plek! Wij hebben namelijk een lijstje gemaakt met de mooiste, hipste en meest bijzondere hotels in het centrum van stad. Hotels waar je maar wat graag de nacht doorbrengt, soms heerlijk uit eten kunt en gegarandeerd gaat genieten bij het ontbijt. Scroll gauw naar beneden en ontdek de leukste boutique hotels in Utrecht Centrum!

Boutique Hotels Utrecht Centrum

Ontdek onze zes favoriete adresjes om te logeren in Utrecht Centrum:

1. Hotel & Restaurant Simple

Naast dat dit een van de allerbeste restaurants van de stad is (het zal niet de eerste keer zijn dat iemand Simple sterwaardig noemt), hebben ze ook een prachtig hotel boven het restaurant! De kamers zijn zoals de naam doet vermoeden simpel ingericht, maar toch ook onwijs romantisch en classy. Als je een bijzonder nachtje weg wilt en net wat luxer wilt eten dan normaal, dan moet je hier een overachting boeken! Je slaapt bovendien nog net niet onder de Dom, meer centrum dan dit ga je dus niet gauw vinden!

Hotel Simple

hotel simple utrecht

2. Bunk Boutique Hotel

Dit hotel in Utrecht Centrum zit echt in de stad, op een steenworp afstand van het Utrecht Centraal. Bij Bunk Hotel slaap je niet zomaar in een hotel, maar in een verbouwde kerk. Er zijn luxere kamers waar je alles voor je zelf hebt, maar in dit boutique hotel kun je ook zogenoemde ‘bunks’ huren voor twee of meer personen. Die doen een beetje denken aan de cube hotels uit Japan! Blijf hier trouwens niet alleen slapen, het restaurant is ook echt een aanrader!

Bunk Hotel Utrecht Centrum

Boutique hotel utrecht bunk

3. The Anthony

Ultra hip en helemaal van nu is The Anthony. Je zit net niet in Utrecht Centrum, maar slaapt hier in de bruisende en upcoming wijk Lombok. Je kan overigens wel zo naar het centrum lopen van Utrecht, want zo ver ligt alles gelukkig niet uit elkaar in deze relaxte studentenstad. Bij The Anthony wil je logeren als je gek bent op historische panden en een heerlijke inrichting met velvet stoeltjes en vooral heel veel heerlijke roze details!

The Anthony

The Anthony Hotel Utrecht centrum

4. The Nox Hotel boven restaurant Hemel & Aarde

Dit hotel in hartje Utrecht is net nieuw en zit eigenlijk om de hoek van het eerder getipte Simple Hotel. Zoals de naam al doet vermoeden eet je hier de sterren van de hemel, maar daarnaast kun je boven dit prachtige restaurant ook bijzonder goed slapen! Overnachten doe je bij The Nox Hotel, al is het eigenlijk wel echt zonde om hier alleen een nachtje te spenderen en niet uit eten te gaan. Beloof je dat je zowel een diner als nachtje weg hier boekt?

The Nox Hotel

The Nox Hotel Utrecht Centrum boutique hotel

5. Cozy Pillow

Op de Steenweg en in een Werfkelder kun je prachtig overnachten via Cozy Pillow. Als je via hen een nachtje weg boekt, dan is een unieke overnachting gegarandeerd door de prachtige panden waarin de hotelkamers zitten en daarnaast slaap je ook echt in het hart van de stad. Als je écht in Utrecht Centrum wilt overnachten dan is dit een perfecte keuze! De kamers zijn bovendien heerlijk ingericht en als je een echte Utrecht ervaring wilt, dan boek je natuurlijk de werfkelder kamer!

Cozy Pillow

Hotel Utrecht Centrum Cozy Pillow

6. Inntel Hotels Utrecht

Direct naast het Station Utrecht Centraal kun je in het luxe en comfortabele Inntel Hotels Utrecht slapen. Als je een wellness weekendje weg wilt, is dit de plek om een overnachting te boeken. Bij Inntel kun je namelijk de heerlijkste hotelkamers boeken inclusief giga groot bubbelbad met uitzicht over de hele stad én prive sauna! Daarnaast vind je op de top van het hotel een zwembad waar je als gast gebruik van mag maken én er is een goed restaurantje waar je ‘s ochtends overheerlijk kunt ontbijten. Als je niet alleen een bijzonder nachtje weg wilt, maar ook ultiem wilt ontspannen, is dit de plek om te logeren!

Inntel Hotels Utrecht

Inntel Hotel Utrecht

Jouw favoriete boutique hotel in Utrecht Centrum?

Wat is jouw favoriete hotel in Utrecht Centrum? Laat je reactie hieronder weten en als je nog een ander leuk adresje weet, laat hee ons weten in de comments hieronder! We vinden het alleen maar leuk om nieuwe plekjes te ontdekken en wie weet voegen we het tijdens de volgende update van dit artikel wel toe aan de lijst!

Meer leuke boutique hotels zoals deze in Utrecht Centrum ontdekken

Lees ook: