Travel Movie | A day in Etretat

Een reisje naar Etretat

Een tijdje terug kon je al meer lezen over Etretat. Je weet wel, dat ene mooie kustplaatsje in het noorden van Frankrijk. Dichtbij Le Havre en Dieppe, in de provincie Haute-Normandie. In dat artikel kon je ook een travel movie terug vinden, maar vandaag wordt die nog eens in de spotlight gezet! Ontdek met eigen ogen die gigantische krijtrotsen, gemaakt van wit gesteente. Hoor de zee klotsen tegen de kade en bekijk de meeuwen die her en der langs de kust razen. Etretat is een magisch plekje waar je echt een keer geweest moet zijn. Met name de gebogen krijtrotsen maken deze kustplaats net even mooier dan andere in het noorden van Frankrijk.

Travel Movie | A day in Etretat

Meer filmpjes kijken? Op YouTube vind je alle travel movies van We Are Travellers terug. Zo kun je mee op reis naar Oregon waarbij je langs Portland reist maar ook andere bijzondere delen van de staat ziet, maar het is ook mogelijk om je binnen een paar seconde in Jordanie bevinden. In Frankrijk is er ook nog een andere travel movie gemaakt en voor het gemak vind je die hieronder. Deze beelden zijn gemaakt bij een plaatsje dichtbij Dieppe. Ook hier vind je een uitgestrekte krijtrotsen kust waarbij het strand vol ligt met kiezelstenen.

Travel Movie | Sunset in France

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, dus laat zeker een berichtje achter! Oh en heb je zelf een gave travel movie gemaakt, vergeet dan niet je youtube linkje in je comment te plaatsen. Kom ik gauw even kijken!