Enter the Wave: Hét surffestival waar je altijd al van hebt gedroomd

Deze zomer wil jij naar Enter The Wave, want wát een ervaring is dat! Enter The Wave is een meerdaags festival in Frankrijk, waar je met de auto naartoe kunt rijden en waar je je dagen vult met surfen, muziek, gezelligheid, heerlijk eten en leuke mensen! En dat allemaal aan de Franse kust!

Wat voor sfeer heb je bij Enter the Wave

De sfeer op Enter the Wave is giga relaxed, niks moet – alles mag. Het is zo’n festival waar jij ineens de DJ kan zijn, je vrienden voor het leven ontmoet én bovenal niet alleen maar feestjes aan het vieren bent maar ook lekker actief bezig. Je dagen vul je op Enter the Wave namelijk met surfen, yoga en andere toffe activiteiten. Het is echt een music én surf experience!

Waar is Enter the Wave?

In de zomer van 2022 zal Enter The Wave plaatsvinden tussen de Franse naaldbossen van Biscarrosse & Saint-Girons en op de Spaanse heuvels van Oyambre & Asturia! Er zijn dus drie locaties waar het festival plaatsvindt. Welke locatie lijkt jou het tofst: Oceancamp in Los Llaos en Surfcamp in Asturias in Spanje of Forestcamp in Biscarosse in Frankrijk? Check hier alle opties voor Enter The Wave

Enter the Wave

surfen enter the wave tipsEnter the wave festivalenter the wave zonsondergang Enter-The-Wave-Festivalenter the wave tips optredens

Waarom Enter the Wave het surffestival van je dromen is?

Benieuwd waarom Enter the Wave zo tof is? Check dit lijstje en je snapt ons:

De sfeer: Overdag surfen en chillen aan het strand – of bij het camp zelf. In de avond vaak gezamenlijk eten met live muziek en als de buikjes weer vol zitten met iedereen naar een strandfeest of op kroegentocht.

De mensen: De organisatie krijgt van ons een dikke 10. Ik vind het ook raar om de organisatie ”de organisatie” te noemen, de band die je daar opbouwt met iedereen is persoonlijk vanaf moment één.

Surfen: Je huurt een plank en het is gaan met die banaan. Enter The Wave kun je vinden bij Najauc-Sur-Mer – deze plaats staat bekend om haar goede golven, dit was ook zeker te merken.

Feesten: Ja die zijn geweldig natuurlijk. In 2022 ligt de focus op Live Sessions van zomerse bands, DJ’s & singer-songwriters!

Eten: Je kreeg een aantal maaltijden van Enter The Wave zelf, deze waren heerlijk – maar pas op als je buiten de deur eet, want wat een gore zooi verkopen ze op nog geen 100 meter afstand. Gelukkig had de Nederlandse organisatie Enter The Wave zélf hun chefkoks mee.

De conclusie?

Conclusie: Wil je graag eens iets anders doen dan met de familie naar Zeeland? Doe dan eens gek en ga naar Enter The Wave! Zijn je vrienden niet zo makkelijk te porren? Kom dan alleen – nieuwe vrienden en herinneringen zijn hier snel gemaakt. Opgeven voor Enter The Wave? Dat kan hier!

enter the wave festival enter the wave festival frankrijk spanje enter the wave tipsenter the wave optreden enter the wave tips dansen

Zo kan jij ook naar Enter the Wave

Tickets voor Enter the Wave kun je kopen op www.enterthewave.nl. Het festival vindt 8 weken plaats en elke week is er een nieuwe groep, de eerste week is vaak in juli en de laatste in september. Als je voor 1 februari je ticket koopt, dan heb je een early birds prijs, dus wees er op tijd bij. En wat is inbegrepen bij de prijs? Plek op het tipiterrein voor 8 dagen, overnachting in tipi tenten, heen- en terugreis met de bus naar de locatie van jouw keuze, vier keer diner, gebruik van de chillruimtes, kooktent, muziekinstrumenten, beachvolleybalnet en longboards. Verder zijn er ‘s avonds optredens van verschillende bandjes en dj’s. Geef je op voor Enter The Wave!

Meer toffe reizen zoals Enter the Wave

Check ook: