slapen-in-the-bubble-tent-vogezen-frankrijk

Bijzonder overnachten | Slapen onder de sterren in een Bubble Tent

Heb je altijd al eens onder een fonkelende sterrenhemel willen slapen, maar heb je niet zo’n zin om buiten in de kou op een luchtbedje te liggen? Dan is The Bubble van B&B La Grange d’Hélène in de Noordelijke Vogezen wellicht iets voor jou: Een doorzichtige, ronde tent waar je vanuit je comfortabele bed van de omringende natuur kunt genieten.

Slapen onder de sterren in The Bubble

The Bubble is maar liefst vijf meter hoog en heeft een diameter van vier meter. In de bijzondere tent is een rond (!) bed aanwezig en verder weinig poespas, zodat je het idee hebt dat je écht midden in de natuur zit. De tent wordt omhoog gehouden door middel van lucht. Via de slurf aan de voorkant kun je naar binnen, maar doe nooit de twee ‘deuren’ tegelijk open, want dan stort de tent in. The Bubble staat achterin de tuin van La Grange d’Hélène, dus je hoeft niet bang te zijn voor ongewenst publiek, het enige wat de tent omringt, is de prachtige natuur, met hier en daar een stier die in het gras staat de grazen.

Ook in de winter kun je doen aan glamping in The Bubble

Een nachtje slapen in The Bubble kost €130 en is vanaf minimaal drie nachten te boeken bij lagrange-dhelene.com. Je krijgt je ontbijt in het bijbehorende huis of in de tent geserveerd en je kunt gebruik maken van tal van voorzieningen. Zo is er in het huis onder andere een jacuzzi aanwezig en zorgt gastvrouw Patricia dat het je aan niets ontbreekt. Ook in de winter kun je The Bubble boeken, er is namelijk gewoon verwarming aanwezig. Zeg nou zelf, slapen in een doorzichtige tent als het sneeuwt is toch ook fantastisch?!

slapen-in-een-bubbelthe-bubble-tent-in-frankrijk plafond-vanuit-bubble-tent-frankrijk

Ontdek de Noordelijke Vogezen

Weet je overdag je tent uit te komen, dan is er in de omgeving van de accommodatie genoeg te beleven. Check dit artikel als je wilt weten wat je allemaal kunt doen in de Noordelijke Vogezen (wat dacht je van een wandeling met ezels maken?!).

Waar vind je The Bubble Tent

Het adres van The Bubble Tent: 15 Rue de Volmunster, Siersthal – Holbach in Frankrijk.

→ Lees ook: 5 x ultiem overnachten in een Bubbel Tent