Vietnam

Kaart van Vietnam

Op deze kaart van Vietnam hebben wij een reisroute gemaakt met daarin de leukste bezienswaardigheden van Vietnam. Bekijk de highlights als Mui Ne, Hoi An of Halong Bay en laat je inspireren voor je volgende reis! Gebruik de in- en uitzoom knoppen aan de linkerkant van de kaart om meer details van de landkaart te bekijken.

Kaart Vietnam

backpack route Vietnam boek backpack bestemmingen

In ons boek Backpack Bestemmingen staat een uitgebreide route voor een reis door Vietnam, bestel het boek online via Bol.com

Landkaarten

Naast deze online kaart van Vietnam zijn er ook leuke reisgidsen en kaarten te koop. Je kunt een gewone kaart van Vietnam kopen of reisgidsen als de Lonely Planet en Rough Guide waarin naast een algemene kaart van Vietnam ook kaarten van steden te vinden zijn.

Hoogtepunten op de kaart van Vietnam

Op de kaart van Vietnam zijn een aantal hoogtepunten te zien. De echte highlights zijn voor ons:

Halong Bay

Op de kaart van Vietnam vind je Halong Bay in het Noorden dichtbij de stad Hanoi. Halong Bay is een van de hoogtepunten van Vietnam en wordt door velen ook gezien als een van de wereldwonderen. Halong Bay is een baai waarin duizenden eilandjes zijn te vinden. Boek er een meerdaagse excursie naartoe en geniet van al het moois!

Sapa

Het groene Sapa dat je op de kaart ten westen vind van Hanoi in het noorden van Vietnam is met haar vele theeplantages zeker een plek die je gezien wilt hebben. Naast groene theeplantages vind je er minderheidsdorpjes waar je mensen herkent aan hun kleurrijke kleding.

Hanoi

Het drukke Hanoi vind je op de landkaart van Vietnam in het Noorden. Vele reizen naar Vietnam beginnen in het Noorderlijke Hanoi of juist in het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh. Geniet in Hanoi van het lekkere Vietnamese eten en wandel door een van de parken of boulevards. Vanuit Hanoi kun je naar Sapa of Halong Bay.

Mui Ne

Huur in Mui Ne een scooter en ga op zoek naar de witte en rode zandduinen waar je op een quad kunt crossen door het zand en sluit de dag af met een bezoek aan de magische fairy stream. De dag sluit je af in de zee of in het zwembad van een hotel!

Hoi An

Hoi An is wat je verwacht van een typisch Aziatisch stadje. In Hoi An vind je ‘s avonds een gezellige nightmarket, bijzondere Aziatische winkeltjes waar je kleding kunt laten maken, heerlijk eten en vele tempeltjes. Ook kun je vanaf het stadje naar het strand fietsen of lekker relaxed met de scooter. Hoi An ligt in centraal Vietnam.

Jouw reistips op de kaart van Vietnam?

Ben jij ergens in Vietnam geweest waar het onvergetelijk indrukwekkend was, maar zijn wij deze ultieme reisbestemming vergeten op deze kaart van Vietnam? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw tip op deze kaart!