Eind mei en begin juni waren wij 10 dagen lang in Nepal om een super toffe hike te maken samen met Shoestring. We hebben niet alleen de bergen gezien, al was dat natuurlijk wel het tofst van deze reis, maar we zijn ook in Kathmandu geweest. Deze drukke en bijzondere stad heeft veel indruk op ons gemaakt. In dit filmpje kan je onze avonturen zien en krijg je een goede indruk van een reis door Nepal. Press play and enjoy!

10 dagen Nepal: Kathmandu, Pokhara & Poonhill

Meer lezen over Nepal?

Binnenkort verschijnen er verschillende blogs over deze reis naar Kathmandu, Pokhara en Poonhill. Hou WeAreTravellers dus goed in de gaten en check vooral de Nepal pagina om alle artikelen over dit bijzondere land te lezen. Daar vind je ook artikelen die al eerder geschreven zijn.


→ Hier vind je al onze artikelen over Nepal

Over de auteur

Jeroen Koning
Travelblogger

Jeroen is sociaal geograaf, gaat de wereld niet over zonder wereldkaart en maakt de mooiste foto's. Voor We Are Travellers schrijft hij over zijn favoriete bestemmingen of bucketlist destinations die nog op de to do staan. Verder ontbreken zijn foto's (gelukkig) ook niet op de site!

één antwoord

  1. Denise

    Dit filmpje brings back memories. Twintig jaar geleden zijn wij ook met Shoestring naar (India en) Nepal geweest. Een reis om nooit te vergeten. Prachtig!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.