Ok, we dachten dat na een bezoek aan de Seychellen de Malediven wel een treetje lager op onze bucketlist zouden staan. Iets met genoeg vitamin sea. Maar toen zagen we deze video… Vette onderwater shots, dromerige hotelbeelden, perfecte stranden, een indrukwekkende onderwaterwereld (schildpadden, roggen, haaien, you name it), een witte opblaaszwaan, toffe drone shots en twee extreem happy travellers. Yep, na 1,5 minuut kwijlen willen wij het liefst nu het vliegtuig pakken naar dit bounty paradijs:

Malediven – Tropical Paradise

Meer toffe beelden van de Malediven zien?

Heb je het filmpje ook afgekeken? Niet getreurd, op Instagram is meer van Chris Rogers te zien, de maker van deze toffe video. Op Instagram kun je hem volgen via @chrisrogersza en zo te zien is hij na de Malediven ook nog in Indonesië, Zuid-Afrika en de Dolomieten geweest. Meer Malediven plaatjes vind je hieronder:

→ Bekijk hier al onze Malediven artikelen

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.