Net als de Malediven en Bora Bora horen de Seychellen tot de mooiste eilanden van de wereld. Als je nog niet gelooft dat je hier ooit het vliegtuig naartoe moet pakken, dan moet je zeker onderstaande foto’s bekijken. Als je een beetje van strand houdt, is dit namelijk de perfect reisbestemming. Op eilandjes als La Digue lijkt de tijd bovendien heerlijk stil te staan, zo is het belangrijkste vervoersmiddel hier de fiets en op verlaten strandjes is altijd wel een mannetje te vinden dat verse kokosnoten verkoopt. Je dagen in de Seychellen vul je met het zoeken van de mooiste strandjes en het klimmen in palmbomen. Relaxter dan dit ga je het niet gauw vinden:

Door deze 30 foto’s weet je dat je ooit naar de Seychellen moet!

mooiste stranden la diguemooiste stranden la digue seychellen palmboom klimmen Vliegen van Mahe naar Praslin

Vliegen van Mahe naar Praslin-2

Eilandhoppen Seychellen Vliegen

La Digue petite anse kokosnoot eten La Digue schildpad La Digue schildpadden op de weg Anse Source d'Argent mooiste stranden seychellen La Digue anse coco hike strand La Digue Seychellen fiets eiland La Digue welcome to anse coco La Digue seychellen
Backpacken Seychellen budget

Fietsen backpacken Seychellen budget

Praslin Seychellen

Seychellen La Digue onderwater

Praslin Paradise Sun Hotel-4

Vallee de Mai Coco de Mer seychellen Coco de Mer Vallee de Mai Seychelles

Seychellen Praslin anse lazio

Seychellen Praslin anse volbert spin Seychellen Praslin

La Digue hike naar petite anse en anse cocoLa Digue seychellen Anse Fourmis strand la digue kokosnoot strand La Digue anse coco-2 Seychellen la digue jeroen roellLa Digue seychellen-2 La Digue grand anse

Meer zien van de Seychellen? Check ook deze video:

→ Bekijk hier al onze artikelen over de Seychellen

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

2 reacties

 1. Anne

  Hallo, ik vroeg me af hoe lang jullie naar de Seychellen geweest? En hebben jullie de 3 eilanden in een relaxt tempo kunnen ervaren?
  Groetjes Anne

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram

   Hi Anne!
   Wij zijn ongeveer 10 dagen op de Seychellen geweest: We hadden toen 3 dagen Praslin, 4 dagen La Digue en 3 dagen Mahe. Opzich kan je dan al onwijs veel zien en doen! Al is nog langer op deze mooie eilanden zijn, ook niet heel vervelend natuurlijk ;)

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.