Praslin Paradise Sun Hotel

Over-de-top-romantisch overnachten op Praslin doe je bij Paradise Sun

Vanuit ons huisje hebben we uitzicht op zee. Niet zomaar een zee, maar een azuur blauwe, zo eentje die pijn doet aan je ogen als de zon even fel schijnt. Schaduw wordt op het strand verzorgd door, hoe kan het ook anders, wuivende palmbomen en iets verder op zee zien we het onbewoonde eiland St. Pierre dat voornamelijk bestaat uit van die gigantische boulders die zo kenmerkend zijn voor de Seychellen. ‘s avonds eten we ons vol in het restaurant aan het strand waar op de laatste avond ook nog eens een heel tof cover-bandje blijkt te spelen. Helaas danst niemand binnen, maar dat biedt des te meer mogelijkheden voor een paar salsa moves onder stralende sterren op een maanverlicht strand. Paradise Sun doet haar naam eer aan, het is een stukje paradijs in het paradijs dat zich de Seychellen mag noemen.

Paradise Sun op Praslin

→ Meteen boeken: Paradise Sun Resort

Praslin Seychellen Paradise Sun Hotel Seychellen

Zo’n huisje waar je weken in wilt blijven wonen

We slapen bij Paradise Sun in een heerlijk huisje aan het strand. De veranda blijkt al gauw onze favoriete plek door een paar regendruppels die vallen, maar ook ‘s avonds is dit altijd een relaxte spot om nog even een kop thee of glas wijn te drinken en de wereld te vergeten tijdens het lezen van een goed boek. In het huisje vind je verder een gigantisch zacht bed, een kamertje waar je al je bagage kwijt kunt en een prima badkamer. Ontbijten doe je vlak voor het zwembad, met uitzicht op het restaurant en natuurlijk die fel gekleurde zee. Je kan je er tegoed doen aan een groot buffet, maar het lekkerste blijft wat mij betreft toch het verse exotische fruit met yoghurt en de net geperste smoothies. Ook zo’n huisje boeken? Check Paradise Sun op Booking.com

Ontbijt Paradise Sun Praslin Ontbijt PraslinParadise Sun

Op zoek naar de mooiste palmbomen en stranden van Praslin

Het strand bij Paradise Sun is bezaait met palmbomen. De een steekt nog trots omhoog, terwijl de ander kronkelend over het strand weer een weg omhoog weet te vinden. Vanaf Paradise Sun loop je zo Anse Volbert op, een van de mooiste stranden van Praslin. Het is een fijn strand om te zwemmen, maar ook om te wandelen en je kan vanaf hier boottochtjes maken naar het eiland St. Pierre.

kamer paradise sun hotel

hotelkamer huisje paradise sun hotel praslin

Paradise Sun is de ideale uitvalsbasis om Praslin te ontdekken

Wij hadden op Praslin een huurauto. In principe kun je het eiland ook met shuttle services, openbaar vervoer of lopend ontdekken, maar met een huurauto kun je echt overal komen. Als je dus meer wilt zien dan alleen Anse Volbert is het handig om zo nu en dan de bus te pakken of juist een auto te huren. Bezoek bijvoorbeeld Vallee de Mai, waar je de meest sexy noot op onze aardbol kan bewonderen. Of bezoek andere mooie stranden zoals Anse Lazio. Oh en vergeet natuurlijk ook niet door te reizen naar het magische La Digue, als je naar de Seychellen toe gaat mag je dit eiland echt niet overslaan.

Bekijk Paradise Sun in onze Seychellen video

→ Bekijk hier al onze artikelen over de Seychellen