We konden het bijna niet geloven toen we hoorden dat we zo’n mooie prijs mochten weg geven deze kerst, maar het is toch echt zo! Namens Accor hotels mogen we namelijk één reiziger (en zijn of haar +1) blij maken met een hotelovernachting in het Ibis City Centre hotel in hartje Rotterdam dat je qua data zelf mag inplannen. Hoe cool is dat!

Win een nachtje in het Ibis City Centre hotel in Rotterdam

Een weekendje weg naar een nieuwe stad is sowieso leuk. Maar doordat dit Ibis hotel zo modern is ingericht, is een nachtje hier verblijven opzich al een beleving. Het hotel is pas sinds augustus 2014 open, super nieuw en qua kleuren is net zoals het Ibis logo rood is, ook de inrichting van het City Centre hotel van deze kleuren voorzien. De inrichting van het hotel bestaat verder uit veel design meubilair. Zo kom je al gauw in de lobby de welbekende Eames kuipstoelen tegen van Vitra. Maar ook de kamers zijn van modern behang voorzien en andere design, waardoor je zeker niet het gevoel hebt in een standaard hotelkamer te slapen. Benieuwd geworden? Kijk dan eens naar onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie, zegt toch net even wat meer dan woorden!

En, al enthousiast aan het worden? Wat namelijk ook fijn is, is dat het hotel super centraal gelegen is in Rotterdam. Je kan het hotel vinden in de buurt van Station Blaak, maar parkeren bij het hotel is uiteraard ook mogelijk. Je kan je nachtje in dit hotel combineren met een weekendje shoppen of bezoek juist de leuke musea waar Rotterdam om bekend staat zoals de Kunsthal. Verder is Rotterdam rondom kerst extra leuk, dan vind je in de stad namelijk een gezellige kerstmarkt. Deze kerstmarkt duurt van 6 december tot en met 4 januari. Deze vind je vanaf de Lijnbaan tot aan het Stadhuisplein.

Mocht je je trouwens afvragen waarom Accor deze winactie sponsort: Accor is het een bedrijf waaronder allerlei bekendere hotel ketens vallen als Ibis, Mercure of het Novotel. Accor heeft dan ook niet alleen hotels in Nederland, maar ook in alle grote steden in Europa. Wil je dus nog een winters weekendje weg naar de kerstmarkten van Keulen, Brussel of Maastricht, zou je ook in een Accor hotel in kunnen slapen!

Wat kun je precies winnen?

Nu vraag je je vast af wat je precies kan winnen tijdens deze winactie, het gaat dus om een overnachting in het Ibis hotel in Rotterdam en daarbij horen de volgende voorwaarden:

 • 1 overnachting in het Ibis City Centre hotel in Rotterdam
 • 2 personen mogen overnachten
 • ‘s ochtends krijg je een lekker ontbijtje
 • je mag jouw overnachting zelf inplannen, waarbij wel geldt dat je even de beschikbaarheid moet checken

Hoe doe je mee aan de winactie?

En dan nu, waar het toch allemaal om draait: Hoe doe je mee aan deze winactie? Hoe maak je kans op een overnachting in het Ibis City Centre hotel. Meedoen aan de winactie is gelukkig super simpel:

1. Laat weten met wie jij een nachtje weg zou willen

Laat in een comment onder het betreffende Facebookbericht weten met wie jij graag een nachtje zou willen doorbrengen in dit hotel en je maakt al kans op deze overnachting.

2. Like je onze pagina?

En dan zouden we het natuurlijk ook erg leuk vinden als je onze Facebookpagina zou kunnen liken!

Je kan meedoen tot en met vrijdag 2 januari 2015, de winnaar zal daarna via social media en mail op de hoogte worden gebracht. Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten, succes!

Er is een winnaar…

Nadat we eindeloos veel leuke inzendingen vol mooie verhalen hebben gelezen, hebben we op deze maandag 5 januari dan toch een winnaar kunnen uitkiezen…! Vandaag maken we Yvonne Horst blij met een nachtje weg in Rotterdam. Gefeliciteerd Yvonne, graag ontvangen we van jou gegevens zodat we de voucher naar je toe kunnen sturen en natuurlijk heel veel plezier in het Ibis City Centre Hotel.

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

3 reacties

 1. Corine van den Bovenkamp

  Oh leuk! Ik ben dol op Rotterdam en zou heel graag een nachtje logeren samen met mijn husband! Lekker door de stad dwalen, leuke tentjes ontdekken heerlik!

  Beantwoorden
 2. Esther

  Wat een ontzettend leuk winactie!! Rotterdam staat ZO op mijn lijstje. Eigenlijk wil ik wel gewoon heel braaf met mijn man. Die komt uit de buurt van Rotterdam, maar is er na zijn verhuizing naar Utrecht 20 jaar geleden niet of nauwelijks terug geweest. Met de opening van de Markthal en allerlei andere initiatieven hoor ik hem regelmatig verzuchten dat hij de stad best eens een nieuwe kans zou willen geven. Is mooi toch? Oh, en ik wil natuurlijk best met hem mee hoor ;-)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.