Deuter winactie

WINACTIE | Wil jij een backpack van Deuter winnen?

Waaah we hebben nu echt een hele toffe winactie lopen! We mogen namelijk een backpack van het fijne outdoormerk Deuter weggeven! Tijdens onze boeklancering van het boek Backpack Bestemmingen konden jullie ook al een backpack winnen van dit gave merk winnen. Je maakte toen kans door de tas om te doen en het juiste gewicht te raden, maar deze keer kun je gewoon online meedingen naar deze handige reisprijs. Ga jij dit jaar backpacken en kun je nog wel een tas gebruiken bij dat avontuur? Lees dan heel gauw verder en ontdek hoe je kans maakt!

Win een backpack

Deuter winactie

Deuter trekking winactie backpack

Welke backpack kun je winnen?

Het merk Deuter maakt allerlei soorten tassen. Van handige daypacks tot onverwoestbare backpacks die perfect zijn voor lange reizen. Ook zou je dit merk kunnen kennen van de slaapzakken die ze produceren of van handige accessoires zoals reisportemonnees, drinkrugzakken of packingcubes. De backpack die wij tijdens deze winactie mogen weggeven is de Deuter Aircontact 50+10 SL. De advies verkoopprijs voor deze backpack is €239,95 en het is een typische backpack die ideaal is voor trekking en ontdekkingsreizen. Door het rugpand en het ventilatiesysteem kun je de backpack gemakkelijk langer dragen en door de heupvleugels zit de tas super stabiel. Hij is dus super fijn om van hostel naar hostel te zeulen, maar ook ideaal als je echt gaan wandelen met je backpack tijdens je trip.

Hoe maak je kans om te winnen?

Meedoen aan de winactie is eigenlijk super simpel! Je kunt namelijk gewoon op social media deelnemen en zo al kans maken op deze toffe prijs:

We zijn super benieuwd waar jullie volgende trip naartoe gaat en uit alle inzendingen op Facebook kiezen we één winnaar die met een exemplaar van de Deuter Aircontact 50+10 SL naar huis gaat. De winnaar maken we binnen een week bekend op Facebook en in deze blogpost. De tas zal daarna door Deuter naar diegene toegestuurd worden.

Winnaar

De winnaar van deze winactie is Iris Kaptein! We hebben dit ook op Facebook bekend gemaakt.

Doe mee aan de winactie op Facebook