Silent Disco huren op vakantie

Silent Disco huren: Dé manier om je vriendenvakantie naar een next level te tillen

Ga je met vrienden op vakantie? Dan hebben wij dé ultieme tip voor je! Helemaal als je naar een plek gaat waar je niet echt lekker uit kunt gaan of lawaai mag maken… Neem een Silent Disco set mee! Je kan deze vaak al voor een paar tientjes huren én je kan zo ongegeneerd dansen of los gaan, waar je ook bent. Alleen meezingen is wat minder aan te raden!

Hoe werkt Silent Disco?

Silent Disco werkt super makkelijk: Je huurt of koopt een set en deze bestaat uit een serie koptelefoons die zijn verbonden met één of verschillende zenders. Via één, twee of drie verschillende zenders die je koppelt aan je laptop, tablet en/of mobiel kun je vervolgens muziek af spelen. En daarna kan iedereen met z’n eigen koptelefoon schakelen tussen die drie zenders muziek. Vaak is het al tof als je maar twee zenders hebt, maar één kan ook onwijs leuk zijn en drie uiteraard helemaal. Grappig is als je de stijlen per zender een beetje van elkaar laat verschillen, dan is de kans groot dat de ene helft van je vrienden naar channel 1 luistert en de andere helft naar channel 2 en dat iedereen elkaar probeert over te halen te switchen. Iedereen kan z’n eigen ding doen en in stilte los gaan, want je hebt geen harde muziek maar alleen geluid via de koptelefoons! Ideaal als je in een rustige omgeving ben, geen lawaai mag maken of geen clubs in de buurt hebt maar toch een feestje wilt vieren.

De leukste vriendenvakantie plan je met deze 10 tips

Silent Disco huren

Silent Disco huren

Silent Disco huren

Een Silent Disco set huren kan super makkelijk: Via de site silentdisco.com kun je een pakket bestellen en per post worden dan headphones en zenders geleverd. Hiermee kun je dan je eigen feestje organiseren. Het werkt echt onwijs makkelijk, er wordt een duidelijke uitleg bij geleverd en binnen no time kan jouw feestje beginnen zodra je het pakket binnen hebt. De prijs om zo’n set te huren is afhankelijk van hoeveel hoofdtelefoons je nodig hebt. Wil je vijf koptelefoons dan leg je rond de 40,- euro neer en ben je met een grotere groep, bijvoorbeeld 20 man, dan kost dat rond de 100,- euro. Per persoon valt dit enorm mee en je mag het pakket 4 dagen houden, dus als je het slim doet geef je op meerdere dagen een mooi feestje!

Silent Disco kopen

Helemaal fan van Silent Disco of heb je iemand in je vriendengroep die het tof vindt om zoiets aan te schaffen? Je kan ook je eigen Silent Disco set kopen! Of nog slimmer: Koop hem met de hele vriendengroep, je huis of familie en neem deze set elke vakantie of naar elk huisfeestje mee! Je kan een Silent Disco starterspakket voor 5 personen kopen vanaf 365,- euro. Oh en ook vet: Ze verkopen ook een mobiele zender. Hier heb je geen stroom voor nodig, maar batterijen en door deze mobiele zender kun je dus ook in het bos of op een andere plek in the middle of nowhere een stil feestje bouwen!

Met een groepje naar een villa in Ibiza

Silent Disco huren


Silent Disco huren op vakantie

Geen DJ in jullie groep? Zo los je dat op

Ben je te ongeduldig om elk liedje op spotify helemaal af te luisteren? Maar heb je ook geen DJ in jullie midden die alles aan elkaar kan mixen? De gouden tip is om dan op Soundcloud naar mixtapes te zoeken. Van DJ’s als Bakermat tot Goldfish en van mixtapes van Slam!FM tot hele foute sets, je kan er echt muziek in allerlei stijlen vinden maar het chille is dat liedjes daar al aan elkaar zijn gedraaid en je echt het gevoel hebt op een feestje met DJ te zijn.

En hiermee maak je je feestje nog beter

Nog een paar overbodige tips, zodat je je vrienden nog meer kan verrassen tijdens jullie vakantie, neem ook dit mee:

Silent disco kopen of huren vakantie

→ Lees ook: Dit zijn de grootste festivals in Nederland