rondreizen vergelijken toursontheweb-2

Rondreizen vergelijken? Op ToursOnTheWeb doe je dat binnen een paar klikken!

Georganiseerde reizen blijven populair, dit komt vooral omdat het hierdoor vaak super gemakkelijk is om in korte tijd veel te zien zonder zélf veel te moeten regelen. Want: Een professionele reisorganisatie doet dan alles voor je en neemt al het plannen uit handen. Maar hoe vind je een goede reisorganisatie en rondreis die écht bij jou en je reiswensen past? Het zoeken en vergelijken van hotels and vliegtickets bestaat al heel lang. Maar je kan tegenwoordig ook rondreizen, cruises en expedities van verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken zonder uren lang op het web te moeten surfen of alles zelf naast elkaar te moeten leggen. Lees er hieronder meer over!

Op wat voor type rondreis wil je?

De ene rondreis is natuurlijk de andere niet. Er zijn heel wat keuzes die je moet maken. Wil je individueel op reis (met je eigen reisgezelschap) of vind je het bijvoorbeeld ook wel leuk om in groepsverband te reizen (met onbekenden)? Als je met anderen op pad gaat, wil je dan graag dat dit alleen Nederlanders zijn of vind je een internationaal reisgezelschap ook wel tof? Wil je budgetproof op avontuur of vind je een beetje luxe en mooie hotels ook wel fijn en heb je daar ook het reisbudget voor? Wil je een volgepland reisprogramma of vind je het juist ook wel lekker als er veel vrije tijd is? Er zijn heel wat keuzes die je moet maken, los van je bestemming en route die je wilt afleggen.

rondreizen vergelijken toursontheweb-2 rondreizen vergelijken toursontheweb-4

Vergelijk binnen een paar klikken verschillende rondreizen

ToursOnTheWeb brengt Nederlandse, Belgische en internationale tour operators samen op één handige website. Of je nu twee of drie weken naar Scandinavië wilt, van een avontuurlijke reis naar India droomt, de dierenwereld van Tanzania wilt ontdekken, Costa Rica of de Galapagos wilt beleven, een bijzondere roadtrip wil maken in de USA of juist het mooie Cuba wilt zien: Elk type bestemming kun je op deze site wel terug vinden!

Je vindt op ToursOnTheWeb een gigantisch aanbod voor mega veel bestemmingen. Met een gigantisch aanbod, bedoelen we ook trouwens ook écht een grandioze hoeveelheid. Er staan namelijk 15.000 groepsreizen, privéreizen, self-drive reizen, wandel- en fietsreizen, safaris, overlanding trips, (rivier) cruises en luxe expedities op naar meer dan 180 landen en gebieden op alle 7 continenten. Dit zijn dus met name verre rondreizen en niet strandvakanties waarbij je op één plek blijft, maar echt avontuurlijke trips waarbij je veel van een bestemming ziet.

Groot voordeel van reisorganisaties: Je reist met garantie

De meeste reisorganisaties op ToursOnTheWeb zijn aangesloten bij een boekingsgarantiefonds en bieden uitgebreide financiële bescherming. Als er dus wat gebeurt, of wanneer de reis niet door kan gaan, dan is de kans veel groter dat jij je geld terug krijgt. Je bent dus beter verzekerd. Veel reisorganisaties die er op te vinden zijn, zijn ook verantwoordelijk bezig en nemen duurzaam reizen heel serieus. Je weet dus ook zeker dat mooie lokale initiatieven gesteund worden. En daarnaast behoort de selectie reisorganisatie tot de beste en meest betrouwbare reisorganisaties met uitstekende reviews.

rondreizen vergelijken toursontheweb-3 rondreizen vergelijken toursontheweb

Zin gekregen om op reis te gaan? Wie weet vind je jouw volgende rondreis wel

ToursOnTheWeb combineert gemak met keuze en vertrouwen op een makkelijke website voor mensen van alle leeftijden. Het is een écht alternatief voor grote online en traditionele reisbureaus en reisbeurzen, terwijl het heel veel extra informatie biedt. Er bestaat niets vergelijkbaars.

Meer handige reistips ontdekken?

Lees ook: