Katja was Hier reisboek tip

Reisboek tip | Persoonlijke reisverhalen en tips van Katja Schuurman in “Katja was hier”

Katja Schuurman kennen we natuurlijk van tv-programma’s van onder andere BNN en Return To Sender, maar deze zomer geeft ze ook een knalgeel reisboek uit: Katja was hier! In het boek neemt ze je mee op avonturen die ze vroeger heeft beleefd zoals haar eerste solo-trip naar Costa Rica én reizen die ze onlangs heeft gemaakt. Haar boek gaat niet alleen over van A naar B komen, maar leert je ook wat reizen voor jezelf kan doen. Als je nieuwe werelden ontdekt, dan ontdek je automatisch vaak ook meteen meer van jezelf. Alsof je jezelf een beetje los laat en tegelijkertijd vindt zodra je in het vliegtuig stapt.

Katja was Hier reisboek tip

Een persoonlijk reisboek waarin je meer ontdekt dan enkel bestemmingen

Het boek Katja was hier staat vol persoonlijke verhalen en foto’s van vroeger. Ze vertelt je over haar favoriete logeeradresjes en to do’s, maar Katja laat ook zien hoe zij een bepaalde bestemming heeft ervaren. Ook geeft ze je een kijkje achter de schermen van de werkreizen die ze voor Return to Sender heeft gemaakt. Mocht je dit merk nog niet kennen, zoek het dan zeker even op want ze verkopen prachtige handgemaakte spullen die vaak een goed doel dienen. Denk aan prachtige slingers uit Nepal, vrolijke magneten uit Thailand, dromerige kaarsjes uit Azië, moderne vazen uit Thailand en hebberigmakende kussens uit Indonesië.

Bijzondere bestemmingen waar je bucketlist meteen door groeit

Een paar hoofdstukken die ons extra opvielen zijn die over Suriname waarbij Katja terug gaat naar roots en de toffe trip naar Africa Burn (ik wil ook op een fietsje door de woestijn crossen!) of bijzondere reis naar Kenia. Je krijgt meteen zin om zelf ook op avontuur te gaan en wat tof is, is dat Katja ook tips geeft voor dichterbij. Je hoeft namelijk helemaal niet ver te reizen om een reisgevoel te ervaren. Mooie plekken in Europa staan er dus ook volop in. Een gebied waar ze zelf nog graag terug naartoe zou willen? Zuid-Amerika! Al vind ze dat je het lekkerste eten in Spanje en Japan vindt.

Wil je Katja was hier bestellen?

Je kan Katja was hier bij bol.com bestellen voor 19,99 euro, het boek wordt uitgegeven door Mo’Media die ook de welbekende Time to Momo reisgidsen uitgeven.