Koffer test: Bluesmart Luggage mét ingebouwde telefoon-oplader (!)
Rolgemak
Gewicht
Afsluiting
Binnenkant
Uiterlijk
4.2Sterren

Vanuit Coolblue mocht ik deze Bluesmart Smart Luggage testen. De koffer die ik test is geschikt als handbagage (55 x 35 x 23 centimeter) en weegt net iets minder dan 5 kilo (4,26 kg). Afgelopen maand verbleef ik in de bossen van noord Italië. De perfecte reis om deze koffer eens goed op de proef te nemen.

Koffer test #1 Hoe is het rolgemak?

Doordat de koffer vier wielen heeft en je deze alle kanten op kunt draaien, is het heel makkelijk om de koffer voor je uit duwen. Dit heeft een enorm voordeel, omdat het minder energie kost en je hebt de koffer voor je in het zicht. Tijdens mijn reis gleden de wielen gemakkelijk over de vloeren van vliegvelden tot wat lasterige paden in idylische dorpjes, waar ze geen gelijkmatige asfalttering kennen.

Koffer test #2 Hoe is het gewicht?

De koffer weegt verder 4,26 kilo en als je dus 10 kilo mee mag nemen in je handbagage betekent dit dat je jouw koffer met nog vijf kilo kan inpakken. Een klein minpuntje.

Het gewicht is iets zwaarder door de ingebouwde accu, maar dit brengt zich wel een enorm voordeel met zich mee. Terwijl iedereen zuinig moet zijn op de batterij van zijn of haar telefoon, kun jij lekker je telefoon aansluiten op je koffer en je laatste belangrijke mails of appjes verwerken.

Bluesmart

Koffer test #3 Hoe is de afsluiting?

Aan de voorkant zit een aparte afsluiting voor je laptop waarbij gedacht is aan de nodige bescherming. Hij is zelfs zo gemaakt dat je laptop via twee strips gemakkelijk in de koffer schuift en deze strak op zijn plek blijft zitten. We weten immers allemaal hoe stewardessen met koffers omgaan. In dit voorvak zitten nog kleine sorteervakken waar je kabels en paspoort in kan stoppen, zodat deze altijd binnen handbereik zijn. Als je de koffer helemaal opent, kun je al je kleinere spullen in afsluitbare delen opbergen.

Deze koffer gaat met de tijd mee, want met de bijhorende app schakelt het slot via je bluetooth verbinding automatisch in of uit, zodra je met je telefoon in de buurt komt. Dit is aanpasbaar naar jouw voorkeuren.

Koffer test #4 Binnenkant

De binnenvakken zijn gemaakt van gaas, zodat je alles overzichtelijk kan zien liggen. Het is gemaakt van een blauwe stof en je hebt eigenlijk twee grote vakken waar je spullen in kunt opbergen. Doordat je de laptop aan de buitenkant opbergt, is er nog meer plek aan de binnenkant.

Oplader

Koffer test bluesmart luggage

Koffer test #5 Uiterlijk van de Bluesmart?

De Bluesmart is in verschillende prints en kleuren te koop. Als je de koffer aan de lader hebt liggen geeft de led strip aan de voorzijde licht. Dat oogt best goed. Hij ziet er strak uit doordat de voorzijde van stof is gemaakt en aan de bovenkant doorloopt tot de hendel. Kleine details maken deze koffer tot een mooi design, zoals de blauwe elementen aan de binnenzijde van de wielen.

Interesse in deze high-tech Bluesmart handbagage koffer?

Je kan deze Bluesmart handbagage koffer kopen bij Coolblue. De koffer kost momenteel 395 euro en daar zit garantie op. Naar de webshop >

Over de auteur

Marleen
Travelblogger

Een jaar lang overnacht Marleen bij locals. Als professioneel fotografe legt ze wereldwijd onze beleving van 'thuis' vast. Volg haar avonturen via de vlog 'Can I come over'?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.