review Victorinox Vx Touring koffer rugzak

Niet meer kiezen tussen een koffer of rugzak met de Victorinox Vx Touring!

Hoe vaak zal ik het wel niet meegemaakt hebben: dat ik moet rennen voor een trein met een onhandig rolkoffertje. Of dat mijn rug m’n rugtas écht even zat is… Maar ja, die kan ik moeilijk op een andere manier meenemen. Soms had je gewild dat je je spullen anders had ingepakt, maar een koffer en rugtas meenemen is een beetje overbodig. Het is iedere keer weer een kwestie van afwegen wat het makkelijkst is. Of toch niet…? Dit maatje gaat voortaan met me mee!

Victorinox Vx Touring 2-in-1 Carry-On

review Victorinox Vx Touring koffer rugzak-14

review Victorinox Vx Touring koffer rugzak-10

review Victorinox Vx Touring koffer rugzak-11

Victorinox Vx Touring: Een multifunctionele koffer

Ik heb een handig rolkoffertje gevonden die je ook gewoon op je rug kunt dragen als dat beter uitkomt, de Victorinox Vx Touring koffer. Het merk Victorinox kennen we van het enige echte Zwitserse zakmes, en wij zien de gelijkenis wel tussen dat mes en deze koffer: Multifunctionaliteit!

Bij de Victorinox Vx Touring 2-in-1 hoef je namelijk niet meer te kiezen tussen een koffer en een rugtas. Jij neemt hem mee op de manier waarop het jou uitkomt. Op een rustig tempo het vliegveld doorstruinen? Dan rol je hem lekker achter je aan. Loop je in een stad met kleine kinderkopjes als wegbedekking? Dan hoef je alleen maar de schouderhengsels uit de rug van de koffer te ritsen en hop! Het is een rugtas.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de wieltjes je kleding vies of kapot maakt als je hem als rugtas gebruikt. Je kunt namelijk ook een soort hoesje uit de rug ritsen waarmee je de wieltjes kunt bedekken. Handig!

review Victorinox Vx Touring koffer rugzak

Makkelijk mee te nemen en in te pakken

Koffers kunnen, zonder bagage, nog wel eens zwaar zijn. Jammer, want dat betekent dat je minder mee kunt nemen om niet over het maximumgewicht te komen! Bij deze zul je dat niet snel hebben: hij is echt superlicht en weegt maar 2,7 kilo. Ter vergelijking: mijn backpack weegt 2,3 kilo en een vergelijkbare koffer van mij weegt 3,5 kilo. Jep, een extra lading souvenirs kan dus mee naar huis!

Wat ik ook heel fijn vind, is dat het een duffel is. Dat betekent dus dat er één groot vak is waar je alles in kwijt kunt en deze kan ook volledig opengeritst worden. De buitenkant is van stof, waardoor je ook lekker nog dat laatste shirtje erin kunt proppen. Zoals we van Victorinox gewend zijn is de kwaliteit hoog. Je hoeft niet bang te zijn dat de rits of de stof het begeeft. Dat voel je ook: het is heel stevig!

Verder handig om te weten over de Victorinox Vx Touring

  • Afhankelijk van je vliegtuigmaatschappij mag deze koffer vaak mee als handbagage!
  • Afmetingen: 23 x 36 x 55 cm
  • Inhoud: 40 liter
  • Leverbaar in antraciet en blauw
  • Vakjes: aan de voorkant zit één ritsvak van laptopformaat. Aan de zijkant is een klein ritsvakje. Aan de binnenkant is één groot net met een rits en één kleine. Handig voor de was of om een aantal spullen apart te houden.
  • Met de elastieken in de koffer houd je je bagage op z’n plek, zoals je bij een normale koffer ook gewend bent.
  • Je krijgt een TSA slotje meegeleverd waarmee je de ritsen aan elkaar vast kunt doen en op slot kunt zetten.
  • Er zit een label aan waar je je adres op kunt schrijven voor als je koffer zoek raakt.