bikini trends 2017 tips

Bikini & zwembroek guide: 6 trends voor zomer 2020!

De zomer is in Nederland al in volle gang, al valt daar door de regenbuien soms maar weinig van te merken. Toch willen we graag dé swimwear trends voor zomer 2020 met je delen. Van fladderende bikini’s, sportieve zwembroeken tot enigszins artistieke creaties, ontdek de musthaves voor op het strand of bij het zwembad!

Gebreide boho bikini’s

Op het strand zul je een en al boho vibes tegenkomen in de vorm van gehaakte & gebreide bikini’s. Het merk Miramar Swim verkoopt hele mooie bikini’s die bij deze trend passen, maar ook bij de H&M kun je voor een veel kleiner bedrag topjes en broekjes scoren die hierbij passen.

Palmboom en planten prints

Jacks, korte broeken, jurkjes, shirts, maar ook zwemspullen moeten aan de palmboom en planten prints geloven. Bij Protest verkopen ze hele toffe zwembroeken met tropische prints (zoals de “Radius” en de “Counter” zwembroek, beide zijn trouwens al in de sale!) en bij Asos kun je leaf bikini’s vinden.

Tie Dye

Tie Dye roept bij ons meteen hippie gevoelens op, dus een bikini of zwembroek met van die verf vlekken had perfect gepast toen we op zoek gingen naar het hippie gevoel in Ibiza. Helaas hadden wij op die reis geen Tie Dye swimwear bij ons, maar gelukkig is er voor jou nog genoeg tijd om iets passend te scoren bij een site als Etsy. Op Etsy vind je super veel Tie Dye zwemkleding, en het fijne aan hier shoppen is dat je vrijwel zeker weet dat niet iemand anders in dezelfde outfit rondom het zwembad paradeert!

Sportieve surf- & SUP-outfits

Zoek je zwembroeken en bikini’s die na een activiteit in het water niet meteen op je enkels belanden? Dan ben je bij Protest aan het juiste adres. Hier verkopen ze speciale zwemkleding die geschikt zijn voor sporten als surfen en SUP’en in hippe printjes.

Wikkel wear

Een gewone bikini lijkt anno 2020 niet meer te kunnen. Je ziet steeds vaker topjes waarbij de banden om je middel worden gewikkeld of juist kunstig op je rug zijn vast gemaakt. Of het ook zo blijft zitten als op bovenstaande rechter foto is voor ons een vraag, maar tof ziet het er in ieder geval wel uit! Vooral bij Asos vind je veel verschillende bikini’s , dus mocht je graag voor iets origineels gaan dit jaar check dan even hun swimwear collectie online!

Sexy zwempakken

Deze laatste tip is ook een beetje voor de chicks onder ons, er zijn namelijk steeds vaker sexy zwempakken te vinden. De leuskte en mooiste vonden wij via Asos, zoals een zwempak met franjes en een prachtig uitgesneden taille. Check hier alle zwempakken op Asos

Benieuwd naar de trends van afgelopen jaar en volgend jaar? Bekijk de bikini trends van 2018 en de bikini trends van 2016.