inspector leonardo hotels

Droombaan gespot: Word jij de nieuwe #inspector Leonardo bij Leonardo Hotels?

Lijkt het jou tof om 3 maanden lang (met een vriend of vriendin!) de tofste hotels te bezoeken en uit te testen? Denk aan de mooiste hotelkamers, fijne faciliteiten, maar ook de service, you name it? Dan hebben we een hele toffe baan voor je gespot: de #inspector Leonardo vacature van Leonardo Hotels! Je bent als inspector niet alleen 3 maanden lang hun gast, je gaat ook een fijn salaris verdienen én dus alles leren over het hospitality vak, zowel achter als voor de schermen bij een van de vetste hotelketens! Oh en alle avonturen? Die deel je op socials! Klinkt extreem vet toch? Lees gauw verder en ontdek meer over deze droom job en Leonardo Hotels!

leonardo vinkeveen Apollo Amsterdam leonardo hotels Leonardo_Hotels_Werken_Bij_Campagne inspector leonardo

Ben jij de nieuwe #Inspector Leonardo?

Dit is wat ons betreft echt zo’n once in a lifetime opportunity, zo’n baan in de reisbranche die je niet vaak voorbij ziet komen. Eerst mag je 3 maanden lang als #inspectorLeonardo alle hotels en F&B-concepten van de keten bezoeken, testen en dit op social media delen. Maar ondertussen loop je als nieuw personeelslid van Leonardo Hotels ook mee met verschillende afdelingen van het bedrijf: Denk aan de keuken, achter de bar, maar ook aan de marketing- en finance-afdeling. Je krijgt dus echt het gehele hotelleven mee! Zowel voor als achter de schermen én je maakt dus uitgebreid kennis met alle aspecten van het hospitality-vak. De reden dat je even overal mag binnen kijken is trouwens niet voor niets. Het is namelijk ook een ideale manier om te kijken welke rol binnen het hotel uiteindelijk het beste bij jou past! Want het idee is namelijk wel echt dat je hier je nieuwe baan gaat vinden. Ben je een heuse horeca tijger? Een echte marketing held? Of ga jij juist super goed op nieuwe gasten verwelkomen? Na drie maanden testen en genieten weet je wat het allerbeste bij jou past binnen het hotelleven en word je de perfect matchende baan binnen Leonardo Hotels aangeboden! Toffe manier om een nieuwe baan te scoren toch?

Hierom wil je bij Leonardo Hotels aan de slag

Wat extreem tof is aan Leonardo Hotels: Ze zitten op de allermooiste locaties, verspreid over de wereld (denk aan Israël, Spanje of de UK). Je vindt hun hotels in bruisende steden, zoals Amsterdam, maar ook op locaties waar je instant vakantiekriebels krijgt, zoals in Nederland bij de Vinkeveense Plassen. Daarnaast is het interieur echt zo vet, dat je niet anders kan dan er verliefd op worden. Verwacht moderne lobby’s, frisse hotelkamers en hippe restaurants waar ‘s ochtends het ontbijt wordt geserveerd. Ook staan de hotels en teams die er werken erom bekend dat ze giga gastvrij zijn en positieve energie uitstralen. Dat voel je ook echt direct als je een Leonardo Hotel binnenloopt, de sfeer die er hangt is direct top.

leonardo vinkeveen inspector inspector leonardo hotels Leonardo_Hotels_Werken_Bij

Ben jij de reislustige topper die Leonardo zoekt?

Leonardo Hotels is op zoek naar een nieuwsgierige werknemer met een hart voor hospitality. Iemand die staat te popelen om samen met een vriend of vriendin drie maanden lang te genieten van alles wat Leonardo Hotels te bieden heeft en rondloopt met vragen als ‘Hoe werkt een hotel?’, ‘Welke afdelingen zijn er?’ en ‘Op welke afdeling zou ik graag willen werken?’. Ook kent social media voor deze persoon geen geheimen en kan hij of zij zich goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Engels.

Dit kan jij verwachten als je de baan krijgt:

Enthousiast geworden? Hieronder nog een paar handige weetjes op een rij, want dit kan je verwachten als jij de #Inspector Leonardo wordt:

  • Als #inspectorLeonardo word je drie maanden lang betaald om met een vriend of vriendin alle hotels en F&B-concepten van de hotelketen gratis te testen.
  • Het eerste jaar krijg je tussen de € 2.000 en € 2.300 bruto salaris per maand.
  • Het gaat om een functie van 38 uur per week met flexibele werktijden.
  • Het klinkt als een luxe vakantie, maar het is ook echt een baan. Bij Leonardo-hotels zoeken ze namelijk iemand die drie maanden lang hun eigen hotels voor ze test. En nee, na die drie maanden hoef je niet weg. Daarna krijg je de baan bij Leonardo Hotels aangeboden die het best bij je past!

Zo geef je je op voor de #Inspector Leonardo functie

Om kans te maken op deze droombaan ga je naar de vacature op hun site en klik je op solliciteren. Online vul je je gegevens in, je motivatie waarom jij de #Inspector Leonardo bent die ze zoeken en vergeet niet je cv toe te voegen. Easy as that en dan is het wachten tot je wordt uitgenodigd voor een gesprek!