Ook in Zuid Afrika kennen ze genoeg bijzondere plekken om te overnachten, dat wisten we al. Maar toen wij deze foto’s zagen, zijn we echt op slag verliefd geworden. Welkom in de Makanyane Safari Lodge! Een plek waar je wakker wordt en bij het openen van de gordijnen direct een olifant kunt spotten. Een lodge waar je in slaap kunt vallen onder de sterren, terwijl je door een doorzichtige tipi beschermt wordt voor de muggen. Maar ook een plek vanwaar je de mooiste safari’s kunt maken en in de buitenlucht kunt douchen.

Bijzonder overnachten in de Makanyane Safari Lodge

Where to find?

Je vindt de Makanyane Safari Lodge in Zuid Afrika, dichtbij de grens van Botswana op de Krokodildrift (ja, echt!). Je kunt hier goed komen door vanuit Pretoria of Johannesburg richting de grens te reizen. Dichtbij de lodge liggen allerlei mooie natuurgebieden waar je op safari kunt. Denk aan het Madikwe Game Reserve of het Pilansberg National Park. Hier kun je allerlei dieren uit spotten, zoals leeuwen en olifanten. Wil je hier een keer overnachten? Dan hangt er (helaas) wel een groot prijskaartje aan. Per persoon kun je hier namelijk overnachten vanaf 4600 Zuid Afrikaanse Rand, oftewel zo’n 350 euro. Er zijn soms wel aanbiedingen, maar dan nog moet je portemonnee wel voorbereid zijn. Een typische backpacker budget lodge is dit dus niet, maargoed: Dromen kan altijd! Meer lezen? Dat kan hier Makanyane.com of boek via Booking.com.

Wil je naar Zuid-Afrika?

Handige links:

  1. Vliegtickets naar Zuid-Afrika
  2. Hotels in Zuid-Afrika

→ Bekijk hier al onze artikelen over Zuid-Afrika

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.