goedkoop overnachten nederland Vakantiehuisje-Kampen

Goedkope vakantiehuisjes in Nederland: 5 onder de 50 euro!

We gaan allemaal wel eens graag een weekendje of weekje weg. Heerlijk nietsen op een andere plek, of juist alle gezelligheid opzoek in levendige steden of bijzondere activiteiten beleven in de natuur. Helaas is er niet altijd heel veel budget voor ieder tripje dat je wil maken maar gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Ik laat je de leukste en origineelste vakantiehuisjes in Nederland zien, onder de €50! Scroll gauw verder en ontdek de fijnste én goedkope vakantiehuisjes in Nederland:

1. Vakantiehuisje in Rekken

Aan dit super gezellige pondje ligt dit kleine, knal blauwe vakantiehuisje. Het huisje zelf is piepklein maar uiterst gezellig om er met ze’n tweetjes een leuke tijd te beleven. In de reusachtige tuin is een grote vijver, met prachtige uitzichten die je rechtstreeks naar een natuurgebied brengen. In het huisje is een keukenhoek met alle praktische spullen in zoals een ijskast, magnetron en een gasvuurtje. Wanneer het iets kouder wordt kan je het houtkacheltje doen branden. Leuk extraatje: hondjes zijn hier zeker en vast ook welkom!

goedkoop overnachten nederland vakantiehuisje-Rekken

2. Goedkoop vakantiehuisje in Kampen

Vlakbij rivier de IJsel vind je dit knusse tiny house. Dit vakantiehuisje heeft dé perfecte ligging voor wie dichtbij het centrum van Kampen wil overnachten, maar toch rustig wil overnachten, want in 5 minuten stappen sta je in de binnenstad. Er is mogelijkheid om zelf een kopje thee of koffie te zetten in de tiny house, helaas kan je er niet in koken maar dat losten de eigenaren leuk op. Je hebt je eigen BBQ, wat leuk is voor in de zomer.

  • Waar vind je dit huisje: Kampen, Overijssel
  • Prijs per nacht: vanaf €36,-
  • Dit goedkope vakantiehuisje in Nederland huren: Hier boeken

goedkoop overnachten nederland Vakantiehuisje-Kampen

3. Vakantiehuisje in Nieuwland

Als je naar de foto kijkt, denk je vast “wat een raar vakantiehuisje!”. Nou, dit huisje is een POD. Een heel knus én goedkoop vakantiehuisje voor twee personen. Dit in the middle of nowhere vakantiehuisje is geschikt voor iedereen die graag eens weg wil van het dagelijkse stadsleven. Het dorp heeft namelijk niet zo heel veel inwoners, maar er is genoeg te doen voor wie van de natuur houdt! Je kan hier varen met kleine wachten, fietsen of wandelen. Nieuwland kent ook heel wat glasblazerijen, vet om een keertje te zien! En na zo’n gevuld dagje kruip je lekker in je POD om na te genieten.

  • Waar vind je dit huisje: Nieuwland, Vijfheerenlanden
  • Prijs per nacht: vanaf €28,-
  • In dit huisje logeren: Hier boeken

goedkoop overnachten nederland vakantiehuisje-nieuwland

4. Vakantiehuisje in Kesteren

Een van mijn favoriete vakantiehuisjes nog net binnen de categorie ‘minder dan €50,-‘ is toch wel deze mini lodge! Deze lodge is zo gezellig en leuk ontworpen. Het is er modern, maar toch ook basic. Er zijn twee eenpersoonsbedden en een kookstelletje. Je douchen of naar het toilet gaan is in het sanitair blok van de camping waar dit huisje te vinden is. Wat super gaaf is aan deze locatie, is dat het op zo’n 7km van Wipeout ligt! Dit mega leuke obstacle parcours is slechts op 10 minuutjes rijden van het vakantiehuisje. Een weekendje fun is dus echt gegarandeerd!

goedkoop overnachten nederland vakantiehuisje-kesteren

5.Vakantiehuisje in Urk

Een nachtje in een kabouterhuisje slapen? Dat is niet enkel voor in de Efteling, het kan ook in vakantiepark ’t Urkerbos! Het voordeel van een vakantiehuisje in een vakantiepark is dat je, naast fietsen huren, ook in het buitenzwembad kan plonsen. Het vakantiehuisje is niet zo heel groot, maar het sanitair bevindt zich zo goed als naast het huisje wat heel makkelijk is. Omdat je geen eigen maaltijd kan koken in het huisje, wordt er als compensatie een lekker ontbijtje aangeboden. Daarnaast is er ook een eetcafé op het domein als je geen zin hebt om het dorp in te trekken.

  • Prijs per nacht: vanaf €50,-
  • Dit goedkope vakantiehuisje in Nederland huren: Hier boeken

goedkoop overnachten nederland vakantiehuisje-urk

Meer vakantiehuisjes ontdekken in Nederland?

Hoef je niet per se zo’n goedkoop vakantiehuisje in Nederland? En ben je benieuwd wat er nog meer is? Als je vooral in een afgelegen huisje wilt overnachten, dan kan je best hier even kijken! Toch benieuwd naar een luxueus vakantiehuis? Kijk dan zeker hier.

Lees ook: