Als een hotel quotes gebruikt als “Tourists don’t know where they’ve been, travellers don’t know where they’re going” dan weet je eigenlijk al dat je bij een goed adres bent. Als je vervolgens meer leest over het concept van Drift kun je niet anders dan meer fan worden. Drift is een hotel dat een design achtige uitstraling heeft vanwege de kamers die er uit zien als industriële urban lofts waarin veel ruwe en houten materialen zijn gebruikt. Tegelijkertijd is het super betaalbaar, zijn kamers te boeken via Airbnb (als je je trouwens bij Airbn aanmeld via deze link, krijg je 23 euro korting op je volgende Airbnb overnachting!) en staat social interaction hoog in het vaandel. Met dit concept wilt Drift de niche vullen die is ontstaan tussen boutique hotels en budget hostels. Steeds meer jonge reizigers willen niet all-inclusive reizen en kopen het liefst een ticket zonder verder iets te boeken, maar aan de andere kant willen ze wel graag op mooie plekken overnachten. Drift probeert hier op in te spelen en wat ons betreft lukt dat aardig goed! See for yourself:

Bijzonder overnachten in Drift

Where to find?

Je vindt het Drift hotel in San Jose in Mexico. San Jose is een plaats dat ligt aan de kust in de staat Baja dat vervolgens weer onder de Amerikaanse staat Californië ligt. Vanuit Drift kun je perfect een Baja adventure beleven. In Baja vind je allerlei koloniale ranches, maar aan de kust kun je ook meer dan goed surfen of kite surfen. Voor wandelaars is hier ook genoeg te beleven, trek de desert canyons in of bezoek de Sierra de la Laguna mountains. Zin om te duiken? Dat kan ook! Duiken kan bij Cabo Pulma of zwem met witte whale sharks in La Paz.

Meer lezen over Mexico?

Benieuwd naar meer informatie over Mexico? Wij hebben hier allerlei tips over geschreven, lees ze hier of ontdek welke Maya tempels wij de mooiste vonden in Mexico.

Een nachtje in Drift

Wil je een nachtje in Drift slapen? Dat kan vanaf 84 euro per nacht en als je je via deze link bij Airbnb aanmeld krijg je 23 euro korting, dan kom je al gauw uit op 61 euro per nacht.

→ Bekijk hier al onze Mexico artikelen

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.